ОТКРИЙТЕ LEXUS

ТЕХНОЛОГИИ

Ние разглеждаме технологиите като катализатор на процеса по създаване на нови продукти. Никога не се задоволяваме с прилагането на последните иновации - ние винаги ги движим напред, към изненадващи нови и въображаеми насоки.

ОТКРИВАНЕ НА НАОЧАКВАНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Нашият подход към технологиите е динамичен, никога статичен. Освен прилагане на технологии в техните съществуващи форми, ние ги разглеждаме и като вдъхновение за отправни точки за нови разработки. Винаги с мисълта за бъдещето, ние разсъждаваме креативно и паралелно, преработвайки и преосмисляйки най-модерните достижения.

 • 
 

 
  technology hub innovation with imagination

  ТЕХНОЛОГИИ

  ИНОВАЦИИ С ВЪОБРАЖЕНИЕ

  Ние отиваме отвъд прилагането на модерни технологии. Ние ги правим неразделна част от нашите смели идеи и развитие на автомобилите.

 • ТЕХНОЛОГИИ

  ИНТЕЛИГЕНТНИ СИСТЕМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

  Системата за безопасност LSS+ работи интуитивно и интелигентно, за да ви подпомага и предпазва, да осигурява ясна представа и уверено шофиране.

 • 
 

 
  technology hub pioneering technology

  ТЕХНОЛОГИИ

  ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

  Изживяването зад волана непрекъснато се усъвършенства. Ние използваме силата на технологиите, за да го придвижваме напред. Нашата водеща хибридна технология продължава да бъде водеща в иновациите.

 • 
 

 
  technology hub hybrid engineering

  ТЕХНОЛОГИИ

  ХИБРИДНО ИНЖЕНЕРСТВО

  Невероятна ефективност. Ниски емисии. Мигновена мощ. Безкомпромисен лукс. Нашата водеща хибридна технология продължава да бъде водеща в иновациите.

 • 
 

 
  technology hub premium specification

  ТЕХНОЛОГИИ

  ПРЕМИУМ ОБОРУДВАНЕ

  Водещите технологии сами по себе си не са достатъчни. Те трябва да бъдат изпълнени по най-висок стандарт. В цялата гама на Lexus ще откриете водещи иновации, смело съчетани с върхов лукс.