1. Buy & offers
  2. Insurance
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

ЗАСТРАХОВАНЕ

Създадени, за да отговорят на специфичните нужди на шофьора на Lexus, нашите автомобилни застрахователни продукти ще защитят вашата инвестиция и ще ви спестят пари.

ЗАСТРАХОВКИ LEXUS MOTOR

Предлагаме създадени специално за  шофьори/ентусиасти на Lexus специални застрахователни полици, които осигуряват висококачествено цялостно покритие за вас и вашия Lexus. Уверяваме ви че вашият Lexus ще бъде възстановен до състоянието си от преди инцидент от опитни техници, използващи оригинални части на Lexus.
Много характеристики на нашата полица за автомобилно застраховане Lexus не са стандарт за по-малко изчерпателните полици за автомобилно застраховане. Така че, независимо дали притежавате компактен, купе, SUV, седан или хибриден модел, ще искате да защитите своята ценна инвестиция със застрахователен специалист, който познава вашия Lexus отвътре.

ПОЛЗИ

Има много предимства при избора на застраховки Lexus Motor Insurance. Например, ще ви помогнем да останете на пътя със заместващ автомобил, който ще ви предоставим, докато ремонтираме автомобила ви. Ако претърпите произшествие с друг, незастрахован шофьор, тогава няма да загубите отстъпката си за застраховка без претенции, нито пък ще трябва да плащате допълнително. Ние също така предлагаме безплатно цялостно покритие за до три дни по време на шофиране в ЕС, което може да бъде удължено до 180 дни при допълнителна премия.
01

НАЙ-ДОБРИ В КЛАСА

Много просто, никъде другаде няма да намерите по-добра или по-всеобхватна застрахователна полица за вашия Lexus на тази цена. Това включва отстъпка за посочени шофьори във вашата полица, ако те сключват собствена полица с нас.
02

ВИНАГИ НАЛИЧНИ

С нашия приятелски настроен, занимаващ се с искове екип, може да се свържете 24 часа в денонощието, което означава, че можете веднага да започнете да правите нещо по проблема си. Ще говорите с хора, които познават Lexus отвътре и можете да се доверите на съветите им какво да правите по-нататък.
03

ИСТИНСКИТЕ НЕЩА

Забравете некачествени ремонти, за автомобила ви ще бъдат използвани само оригинални части на Lexus, които ще бъдат монтирани от одобрени сервизни центрове на Lexus, когато сте покрити от нашата застраховка. Можете да бъдете сигурни, че автомобилът ви ще функционира безпроблемно, както преди инцидента. Предлагаме ви също безплатно цялостно покритие за до три дни при шофиране в ЕС, което може да бъде удължено до 180 дни при допълнителна премия.