1. New Cars
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

УСКОРЕНИЕ 0 -100 КМ/Ч

От: 6.3 сек.

КОНСУМАЦИЯ СМЕСЕНА

От: 1.1 л/100км

ЕМИСИИ НА CO₂ (КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ)

От: 25 г/км

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ?

Изберете една от

5 Опции

 • RX - F SPORT+ - SUV

  RX F SPORT+

  ХИБРИД
  SUV

  Изберете двигател

  от

  204 190,00 лв.

  6 AT | 4X4
 • RX - Executive - SUV

  RX Executive

  ХИБРИД
  SUV

  Изберете двигател

  от

  157 890,00 лв.

  е-CVT | 4X4
 • RX - Luxury - SUV

  RX Luxury

  ХИБРИД
  SUV

  Изберете двигател

  от

  177 890,00 лв.

  е-CVT | 4X4
 • RX - Executive PHEV - SUV

  RX Executive PHEV

  ХИБРИД
  SUV

  Изберете двигател

  от

  182 890,00 лв.

  е-CVT | 4X4
 • RX - Luxury PHEV - SUV

  RX Luxury PHEV

  ХИБРИД
  SUV

  Изберете двигател

  от

  202 890,00 лв.

  е-CVT | 4X4

F SPORT DESIGN GRADE

 • F SPORT 
  RX 450h+, RX 350h & RX 350.

  Гамата RX вече включва вдъхновената от спорта версия F SPORT Design. Този вариант е наличен за plug-in хибрида RX 450h+, самозареждащия се хибрид RX 350h и за бензиновия
  RX 350.

  F SPORT Детайлите на дизайна гарантират, че този RX е истински чаровник. Черна мрежеста предна решетка и въздухозаборници подчертават стойката и присъствието на RX на пътя. Черна предна долна броня и черна задна броня, и двете снабдени със сатенени сребристи вложки, осигуряват целенасочени акценти заедно със седем първокласни опции за цвят на каросерията, включително ексклузивните F SPORT F White и Sapphire Blue.
 • ДЪРЗЪК СЪС СПОРТЕН ВИД

  Поразителният, смел външен вид на F SPORT Design grade е издигнат от стилните черни капаци на външните огледала и динамичните 21” черни джанти, със същия дизайн като F SPORT Performance grade, но с отличително лъскаво покритие.

  F SPORT Design моделите са гордо идентифицирани чрез ексклузивна значка, дискретно изобразяваща легендарния Lexus F на сребрист фон отстрани на емблематичната RX купе форма.
 • ЛУКС И КОМФОРТ

  Вътре чистата и просторна кабина F SPORT Design се възползва от гостоприемния лукс, създаден от прочутите майстори на Lexus Takumi. Многоцветното осветление и облицовките на седалките от естествена гладка кожа са стандартни за моделите F SPORT Design. Те допълват четири интериорни цветови комбинации, включително опциите светъл амонит пясък и лешник. Зад волана директните, но интуитивни контроли за водача са базирани на концепцията за дизайн на Lexus Tazuna, която опростява местоположението и работата на контролите и източниците на информация, за да увеличи максимално вниманието върху удоволствието от шофирането.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С  RX

Смели и елегантни линии създават свят от несравним комфорт, пространство и лукс. Няма как да намерите подобно ниво на изпипан лукс в обикновен SUV. Нашата система Lexus Safety System + ще ви даде по-голямо спокойство на пътя, а новата технология на самозареждащия се хибрид дава RX удивително нисък разход на гориво и CO2 емисии, което значи, че RX е фантастичен SUV с грижа за природата, който е наличен и в 7 местна хибридна версия.

Смел дизайн

Въплатил в себе си най-новите елементи от дизайна на Lexus, RX има силно изразена предна решетка, тройни LED фарове и задни светлини с формата L. Погледнат отстрани, в него ще видите отличителните черни C колони, които привдават плаващ ефект на покрива.

 

 

 

Takumi интериор

Вниманието към детайла на нашите Takumi майстори занаятчии e веднага видимо в интериора на RX благодарение на прецизните шевове на кожата и луксозните и изпипани елементи на таблото и вратите.

 

 

 

Отчетлива динамика

Което и задвижване да изберете, било то пионера в самозарядните хибриди RX 450h или динамичния RX 300 бензинов двигател, ще видите, че RX е впечатляващ и лесен за управление, където и да отидете.

Нови технологии

Вътре в RX ще намерите голям 12.3 инчов тъчскрийн екран, който е изключително интуитивен за управление и предлага лесен достъп до апликациите на смартфона ви през Apple Car Play и Android Auto.

Сигурност

Нашата интуитивна система Lexus Safety System + включва система за предотвратяване на сблъсък с пешеходци, предупреждение и контрол за напускане на лентата, автоматични къси и дълги светлини, динамичен круиз контрол и засичане на пътни знаци.

ГАЛЕРИЯТА НА RX

Запознайте се с луксозния, изискан и поставящ нови стандарти външен вид на новия RX