1. New Cars

RX

САМОЗАРЯДЕН ХИБРИД

От

115950.0

Цена от
лв.115 950
(вкл. ДДС)

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране

1/ Вашият двигател
1/ Вашият двигател

2 Опции

2 Опции

 • RX 300 AWD

  2.0 л. Турбо бензин 231 к.с. Бензин

  6 Speed Automatic | 4X4

  Още информация Покажи по-малко

 • RX 450h AWD

  3.5 л. Хибрид 313 к.с. Пълен хибрид

  Continuously Variable Transmission | 4X4

  Още информация Покажи по-малко

2/ Изберете
2/ Изберете

5 Опции

5 Опции

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С  RX

Смели и елегантни линии създават свят от несравним комфорт, пространство и лукс. Няма как да намерите подобно ниво на изпипан лукс в обикновен SUV. Нашата система Lexus Safety System + ще ви даде по-голямо спокойство на пътя, а новата технология на самозареждащия се хибрид дава RX удивително нисък разход на гориво и CO2 емисии, което значи, че RX е фантастичен SUV с грижа за природата, който е наличен и в 7 местна хибридна версия.

Смел дизайн

Въплатил в себе си най-новите елементи от дизайна на Lexus, RX има силно изразена предна решетка, тройни LED фарове и задни светлини с формата L. Погледнат отстрани, в него ще видите отличителните черни C колони, които привдават плаващ ефект на покрива.

 

 

 

Takumi интериор

Вниманието към детайла на нашите Takumi майстори занаятчии e веднага видимо в интериора на RX благодарение на прецизните шевове на кожата и луксозните и изпипани елементи на таблото и вратите.

 

 

 

Отчетлива динамика

Което и задвижване да изберете, било то пионера в самозарядните хибриди RX 450h или динамичния RX 300 бензинов двигател, ще видите, че RX е впечатляващ и лесен за управление, където и да отидете.

Нови технологии

Вътре в RX ще намерите голям 12.3 инчов тъчскрийн екран, който е изключително интуитивен за управление и предлага лесен достъп до апликациите на смартфона ви през Apple Car Play и Android Auto.

Сигурност

Нашата интуитивна система Lexus Safety System + включва система за предотвратяване на сблъсък с пешеходци, предупреждение и контрол за напускане на лентата, автоматични къси и дълги светлини, динамичен круиз контрол и засичане на пътни знаци.

F SPORT

Трите вида интериор - Черно / Черно и бяло / Червена кожа придават на RX много отличителен интериорен дизайн. Ексклузивните седалки имат интегрирана пяна, която позволявя по-добър страничен съпорт, а алуминиевите елементи във волана са вдъхонвени от нашия спортен автомобил LFA. Скоростния лост е облицован в перфорирана кожа и заедно с алуминиевите педали завършва чувството за спортна идентичност на салона.

ГАЛЕРИЯТА НА RX

Запознайте се с луксозния, изискан и поставящ нови стандарти външен вид на новия RX