1. New Cars

ES

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИЗЦЯЛО НОВА И СМЕЛА ВИЗИЯ

От

99900.0

Цена от
лв.99 900
(вкл. ДДС)

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране

1/ Вашият двигател
1/ Вашият двигател

1 Опции

1 Опции

2/ Изберете
2/ Изберете

4 Опции

4 Опции

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С Lexus ES

Дръзко провокативен, вълнуващият Lexus ES разбива предразсъдъците за представителните седани. Със съвсем нов подход към дизайна, ние направихме автомобила по-нисък, широк и елегантен. Комбинирайки силуета на зашеметяващо купе с простора и лукса на един флагман седан, ES съчетава елегантност и комфорт в един автомобил.

Нова и смела визия

Благодарение на своето шаси ES представя един елегантен профил с широка база и нисък център на тежестта. Като допълнение линията на покрива, която прилича на тази на на купе, доставя предостатъчно място за пасажерите и на задната седалка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА LEXUS ДИЗАЙН

ОБСЕБВАЩА ПРЕЦИЗНОСТ

Нашите майстори занаятчии Takumi съблюдават в детайли всички процеси от зашиването на седалките до съблазнителният F интериор с алуминиеви елементи, вдъхновен от красотата на полираната японска сабя Hadori.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА МАЙСТОРИ ТАКУМИ

4та ГЕНЕРАЦИЯ LEXUS САМОЗАРЕЖДАЩ СЕ ХИБРИД

В градска среда новият ES 300h 4та генерация LEXUS самозареждащ се хибрид, редовно сменя на електрически режим на шофиране, като по този начин генерира нулеви емисии. Това което ще забележите е реактивността и мощността, които се получават при ненадминато нисък разход на гориво.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА LEXUS ХИБРИД

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

Застанете зад волана на ES 300h и веднага ще бъдете пренесени в изчистения кокпит, чийто фокус е шофьора и неговото удобство, а ненужното разсейване е сведено до минимум. Вашият Heads Up Display ви помага да се концентрирате върху пътя, а същевременно бутоните за избор на режима на шофиране и тъч пада са разположени така, че да бъдат лесно управлявани без водача да променя своята позиция.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА LEXUS ТЕХНОЛОГИИ

5-ЗВЕЗДНА СИГУРНОСТ

Където и да пътувате с вашия ES, можете да сте спокойни, че шофирате един от най-сигурните седани произведени някога. Той има престижните 5 звезди на Euro NCAP, получи наградата за най-добър в класа големи семейни хибридни / електрически автомобили на Euro NCAP . Изключително високото ниво на сигурност става възможно благодарение на технологии като Lexus Safety System+, която включва Pre Collision System с детектор на пешешодци и колоездачи през деня.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА LEXUS СИГУРНОСТ

F СПОРТ СТАЙЛИНГ

Моделите ES F SPORT имат агресивен преден стайлинг благодарение на ексклузивната предна решетка Lexus, както и дискретен заден спойлер. Стандартно колите идват с 18" алуминиеви джанти и отличителни цветове на купето, които заедно с адаптивното окачване подчертават спортното представяне на автомобила. В купето скоростния лост обшит с перфорирана кожа и F SPORT волана се допълват от алуминиеви педали и инкрустирани странични панели.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА F СПОРТ

ГАЛЕРИЯ НА ES

Всяка снимка разказва история, Това е мястото, от което започва вашето пътуване за опознаване на спиращия дъха дизайн, майсторска изработка и безупречно покритие на Lexus.