1. Electrified
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

LEXUS Електрифицирани автомобили

LEXUS ПОСТАВЯ ПОСЛЕДНИТЕ ЩРИХИ НА ЧИСТО НОВ BEV, НАРЕЧЕН LEXUS RZ

Създаден на изцяло нова специална платформа, наречена e-TNGA, той е проектиран да предостави незабравимо изживяване, което ще определи нов стандарт за шофиране с BEV, съчетавайки комфорт на ниво Lexus с превъзходна динамика.

Благодарение на използването на напреднали технологии като системата за контрол на задвижващата сила, наречена DIRECT4, RZ ще осигури невероятно поведение на пътя и завиване, давайки на водача чувство за увереност и контрол.

Системата DIRECT4 динамично контролира задвижващата сила към колелата, като постоянно оптимизира подаването на мощност. Това позволява на RZ безпроблемно да превключва от предно задвижване към задно задвижване или различни комбинации с мигване на окото.

Новият RZ ще се предлага и с авангардна система за управление, която осигурява комфорт и удобство, като елиминира традиционното действие с ръка при по-ниска скорост на шофиране или паркиране. Представете си, че правите пълен обратен завой с просто движение на волана. В същото време удобната и уникална форма на волана осигурява цялостен поглед към информационното табло и дисплея на предното стъкло.

Изцяло новият RZ ще бъде разкрит през първата половина на 2022 г.

Следващия напълно електрически автомобил на Lexus

Бъдете информирани за новия RZ

ТИПОВЕ ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА МОЩ

 

Насочете се към изцяло електрически автомобил или изберете баланса и контрола, който може да ви осигури един хибрид. Lexus предлага възможностите които имате за едно електрифицирано бъдеще. .

САМОЗАРЯДЕН (SELF-CHARGING) ХИБРИД 

Реализиран без plug-in, този гениален задвижващ механизъм на Lexus създава безпроблемна комбинация от електрическа и бензинова мощност. 

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ (ALL-ELECTRIC)

Без гориво или изпарения, само стотици мили плавно, блажено шофиране, преди кратка почивка за презареждане.

БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ ЗА НОВИЯ NX

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕЛЕКТРИФИЦИРАНАТА ГАМА НА LEXUS

Как искате да се чувствате във вашия автомобил Lexus? Ние предлагаме висококачествени автомобили, с прецизна изработка за всеки стил на живот и приключения на пътя. 

ES
ES Executive
От 102 900,00 лв.
LS
LS Comfort
От 212 190,00 лв.
UX
UX Business Кросоувър, 5 врати
От 84 900,00 лв.
NX
NX Comfort
От 98 790,00 лв.
RX
RX Business Plus SUV
От 115 950,00 лв.
RXL
RXL Executive Plus SUV 5 Doors
От 152 900,00 лв.
LC Convertible
LC Convertible Sport Кабрио
От 249 900,00 лв.

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg