1. Electrified

ПИОНЕРИ В ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯТА

ЕТО КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ

Lexus не само е пионер, но от повече от 15 години развива електрификацията до перфектност, чиято кулминация са ефективните, вълнуващи и надеждни автомобили. Почти тихите системи за задвижване осигуряват динамично изживяване и същевременно с това опазват планетата. Тази водеща в световен мащаб технология е сигурна и предлага комфорт и лукс. Следващото поколение е тук и се усеща по страхотен начин.     

ТИПОВЕ ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА МОЩ

 

Насочете се към изцяло електрически автомобил или изберете баланса и контрола, който може да ви осигури един хибрид. Lexus предлага възможностите които имате за едно електрифицирано бъдеще. .

Изцяло електрически

Без отработено гориво или изгорели газове, просто хиляди километри плавно, блажено шофиране преди кратко спиране за зареждане

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Самозареждащ се хибрид

Динамика без нужда от включване в електрическата мрежа – интелигентната система за задвижване на Lexus създава хармонично съчетание от електрическа и бензинова мощ. 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ГАМА

Как искате да се чувствате във вашия автомобил Lexus? Ние предлагаме висококачествени автомобили, с прецизна изработка за всякакъв стил на живот и приключения на пътя. 

LS
LS Comfort
От 212 190 лв.
UX
UX Business Кросоувър, 5 врати
От 73 900 лв.
NX
NX Comfort
От 94 790 лв.
RX
RX Business Plus SUV
От 115 950 лв.
RXL
RXL Executive Plus SUV 5 Doors
От 149 990 лв.

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg