1. Electrified

ПИОНЕРИ В ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯТА

ЕТО КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ

Lexus не само е пионер, но от повече от 15 години развива електрификацията до перфектност, чиято кулминация са ефективните, вълнуващи и надеждни автомобили. Почти тихите системи за задвижване осигуряват динамично изживяване и същевременно с това опазват планетата. Тази водеща в световен мащаб технология е сигурна и предлага комфорт и лукс. Следващото поколение е тук и се усеща по страхотен начин.     

ТИПОВЕ ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА МОЩ

 

Насочете се към изцяло електрически автомобил или изберете баланса и контрола, който може да ви осигури един хибрид. Lexus предлага възможностите които имате за едно електрифицирано бъдеще. .

Изцяло електрически

Без отработено гориво или изгорели газове, просто хиляди километри плавно, блажено шофиране преди кратко спиране за зареждане

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Самозареждащ се хибрид

Динамика без нужда от включване в електрическата мрежа – интелигентната система за задвижване на Lexus създава хармонично съчетание от електрическа и бензинова мощ. 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ГАМА

Как искате да се чувствате във вашия автомобил Lexus? Ние предлагаме висококачествени автомобили, с прецизна изработка за всякакъв стил на живот и приключения на пътя. 

LS
От 201 240 лв.
UX
От 69 950 лв.
NX
От 84 950 лв.
RX
От 115 950 лв.
RXL
От 149 990 лв.
LC
От 199 950 лв.

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg