1. Electrified
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

LEXUS Електрифицирани автомобили

ТИПОВЕ ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА МОЩ

 

Насочете се към изцяло електрически автомобил или изберете баланса и контрола, който може да ви осигури един хибрид. Lexus предлага възможностите които имате за едно електрифицирано бъдеще. .

Дизайнът One Motion Grip не е окончателен. Въвеждането се предвижда през 2025 г.
Следващия напълно електрически автомобил на Lexus

Бъдете информирани за новия RZ

  • LEXUS ПОСТАВЯ ПОСЛЕДНИТЕ ЩРИХИ НА ЧИСТО НОВ BEV, НАРЕЧЕН LEXUS RZ

    Създаден на изцяло нова специална платформа, наречена e-TNGA, той е проектиран да предостави незабравимо изживяване, което ще определи нов стандарт за шофиране с BEV, съчетавайки комфорт на ниво Lexus с превъзходна динамика.

    Благодарение на използването на напреднали технологии като системата за контрол на задвижващата сила, наречена DIRECT4, RZ ще осигури невероятно поведение на пътя и завиване, давайки на водача чувство за увереност и контрол.

    Системата DIRECT4 динамично контролира задвижващата сила към колелата, като постоянно оптимизира подаването на мощност. Това позволява на RZ безпроблемно да превключва от предно задвижване към задно задвижване или различни комбинации с мигване на окото.

    Новият RZ ще се предлага и с авангардна система за управление, която осигурява комфорт и удобство, като елиминира традиционното действие с ръка при по-ниска скорост на шофиране или паркиране. Представете си, че правите пълен обратен завой с просто движение на волана. В същото време удобната и уникална форма на волана осигурява цялостен поглед към информационното табло и дисплея на предното стъкло.

БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ ЗА НОВИЯ NX

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕЛЕКТРИФИЦИРАНАТА ГАМА НА LEXUS

Как искате да се чувствате във вашия автомобил Lexus? Ние предлагаме висококачествени автомобили, с прецизна изработка за всеки стил на живот и приключения на пътя. 

ES
ES Executive
От 109 900,00 лв.
LS
LS Comfort
От 224 190,00 лв.
UX
UX Business Кросоувър, 5 врати
От 89 900,00 лв.
NX
NX Comfort
От 108 790,00 лв.

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg