1. Electrified
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ

LEXUS ELECTRIFIED

Разширявайки сферата на преживяванията във всеки един аспект свързан с вашия автомобил, ние сме горди, с факта че сме пионери и усъвършенстваме електрификацията. Открийте Lexus Electrified, който ви предлага безкомпромисно представяне и избор на гама, която въплъщава личен лукс.

БЪДЕЩЕТО ПРИСТИГНА

Lexus Electrified се роди като мисия да бъде пренесено утрешното удоволствие от шофирането в днешния ден. Ние прекарахме повече от 15 години в създаването на електрифицирана гама автомобили, която е ценово и енергийно ефективна, достъпна и динамична и отговоря на нуждите и предпочитанията на всеки водач. През цялото време следвахме философията за постигане на ярко отличаващ се технологичен напредък, високо ниво на безопасност и лукс, типичен за прецизно изработените автомобили на Lexus. Добре дошли във вашето електрифицирано бъдеще.

ЕФЕКТИВНИ

Наред с намаляването на емисиите, нашата гама електрифицирани автомобили значително намалява разходите за експлоатация на автомобила.

КОМФОРТНИ

Изберете от разнообразна гама електрифицирани автомобили, които да отговарят на вашия начин на живот, от изцяло електрически до хибридни модели.

ТИХИ

Шофирайте със спокойствие и в тишина, без компромис с удоволствието и динамиката.

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШАТА ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ГАМА

ЗА УДОВОЛСТВИЕ

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

ЗА УДОБСТВО

PLUG-IN ХИБРИД

ЗА СВОБОДА

САМОЗАРЕЖДАЩ СЕ ХИБРИД