1. Electrified
  2. Why drive Lexus Electrified
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
LEXUS ELECTRIFIED

ЗАЩО ДА ШОФИРАТЕ LEXUS ELECTRIFIED

Създавайки лукс, майсторство и внимание към детайла от качествено ново измерение, нашата гама автомобили Lexus Electrified превръща в приоритет чистото удоволствие от шофирането. Комбинирайки практични решения с функции, които са от полза както за вас, така и за околната среда, тя ви помага да усетите силата на електрифицираното шофиране.

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРИФИЦИРАНИЯ АВТОМОБИЛ

ЕФЕКТИВЕН, НО ВЪЗДЕЙСТВАЩ

Нашата гама електрифицирани автомобили включва модели които намаляват разходите ви и щадят околната среда. Очаквайте намаления на пътните такси и по-ниски данъчни ставки. Намалете разходите си за гориво и поддръжка с необходимост от по-рядко сервизиране. Шофирайте с ползите от нулевите емисии, изцяло на електричество.

УДОБНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО

Благодарение на нашата разнообразна гама от изцяло електрически и хибридни автомобили намирането на автомобил, който подхожда по автентичен начин както на вас, така и на вашия начин на живот, е лесно. Изберете екологичен автомобил, задвижван от самозареждаща се хибридна система и си гарантирайте спокойствие. Или изпитайте ярко отличителната мощ и ускорение на нашите електрифицирани автомобили с изключителни динамични качества.

КОМФОРТЕН, НО МОЩЕН

Благодарение на лекия шепот на електродвигателите можете да шофирате в компанията на тишина и спокойствие. Проектирана с мисъл за комфорта, нашата авангардна технология за задвижване на всички колела Direct4 винаги носи удоволствие от шофирането на вашия Lexus. Функционирайки интуитивно, за да създаде плавно, но мощно ускорение и изключителна стабилност, тя предлага сигурност без да жертва динамиката.
ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА

СИГУРНО ЗАРЕЖДАНЕ

Нашият приоритет е да създадем за вас комфортно и спокойно изживяване с Lexus Electrified, като елиминираме всякакви притеснения относно зареждането. Успокойте ума си и открийте колко струва зареждането на електрифициран автомобил, колко време отнема зареждането на вашия и още отговори които ви дават сигурност.
БАТЕРИЯ И ПРОБЕГ

СТИГНЕТЕ ПО-ДАЛЕЧ

Придайте още повече емоция на изживяването си при шофиране, благодарение на технологичните постижения на Lexus Electrified. Почувствайте удовлетворение зад волана с впечатляващия пробег както на хибридните, така и на изцяло електрически ни модели. И открийте какво стои зад нашата система за контрол на батерията Lexus Battery Management System, както и как да я рециклирате.
ОФЕРТИ И ГРАНТОВЕ

ОТКРИЙТЕ СТИМУЛИ

Когато навлезете в света на Lexus Electrified, ползите са както за околната среда така и за вас, с намаляване на разходите, благодарение на различни стимули при шофиране на електрически автомобил. Научете повече за потенциалните държавни субсидии, намаляването или елиминирането на пътния данък за електрически автомобили до 2025 г., ставката от 2% BIK и други.
ЕЛЕКТРИФИЦИРАНО БЪДЕЩЕ

ТЕХНОЛОГИЧНО АВАНГАРДНИ ЗА ВАС

Нашата история на създаване и усъвършенстване на технологиите за електрификация поставиха стандарта за изцяло електрическо бъдеще. Поставянето на нуждите на водача са в центъра на нашите проекти и технологии; изпитайте удоволствие и щастие, но същевременно въодушевление в движение, съчетано с увереността на грижата за околната среда.