1. Electrified
  2. Plug-In Hybrid
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
ЗА УДОБСТВО

PLUG-IN ХИБРИД

Открийте предимствата и удоволствието от шофирането зад нашите plug-in хибридни модели Lexus Electrified - от ефективността на експлоатацията до високотехнологичните решения. Вижте моделите в нашата гама Lexus Electrified.

ПРЕДИМСТВА НА PLUG-IN ХИБРИДИТЕ LEXUS ELECTRIFIED

Бял Lexus RX PLUG-IN хибрид преден изглед
Жена държаща кабел зареждане на Lexus  PLUG-IN hybrid
ЗА ВСЯКАКЪВ НАЧИН НА ЖИВОТ

ПОВИШЕНА ГЪВКАВОСТ

Изпитайте най-доброто от двата вида задвижвания с Lexus Electrified plug-in hybrid, отговарящо на вашия начин на живот. Насладете се на ефективно и рентабилно пътуване без вредни емисии с режима Electric Vehicle, гарантирайки си удобство при всяко шофиране. Чувствайте се спокойни по време на по-дълги пътувания, със сигурността на хибридното шофиране, което елиминира притесненията за пробега.

 хибриден автомобил паркиран до плажа
ВЪЛНУВАЩАТА СИЛА

БЕЗКОМПРОМИСНА ДИНАМИКА

Изпитайте характерните за Lexus мощност, динамика и удоволствие от шофирането с нашата гама от plug-in хибридни модели. Благодарение на електрифицираната технология от висок клас може да ускорявате от нула до 100 км/ч за 6,5 секунди и да постигате пробег изцяло на електричество до 65 км с нашия модел RX 450h Plug-In Hybrid. Ето как изглеждат 15 години пионерни постижения и съвършенство в електрифицираните системи.

Lexus NX паркиран пред бизнес сграда
зареждане на Plug-in хибрид
КАК РАБОТИ

АВАНГРАДНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ РЕШЕНИЯ

Автомобилите в нашата гама електрифицирани Plug-in хибриди на Lexus се задвижват от комбинация от конвенционален бензинов двигател, електромотори и по-голяма батерия. Създавайки удобство, батерията може да се зарежда у дома и да се самозарежда в движение. Преобразувайки енергията по време на шофиране, за да осигури високо ниво на мощността и същевременно да спомогне за намаляване на разхода на гориво, самозареждащата се хибридна система за задвижване започва да функционира когато зарядът на батерията падне под определено ниво. Така тя осигурява повече ефективност при по-високи скорости в хибриден режим.

ОТКРИЙТЕ ВАШИЯ  LEXUS ELECTRIFIED PLUG-IN HYBRID

КАКВО СА ПОЛЗИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА РАЗХОДИТЕ?

ГЪВКАВИ ФИНАНСИ

Почувствайте спокойствие с Lexus Easy PCP. Нашето просто, надеждно, персонализирано финансово решение е създадено оптимално за вас.

ОФЕРТИ И СТИМУЛИ

От държавни субсидии до намалени пътни данъци за plug-in хибридни автомобили - ние ви гарантираме експертен опит с ексклузивни оферти и стимули.

НАМАЛЯВАНЕ НА РАЗХОДА НА ГОРИВО

Благодарение на комбинацията от електрическа батерия и бензинов двигател можете да спестите пари за гориво, когато шофирате plug-in хибриден автомобил.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА PLUG-IN ХИБРИДИ

Plug-in хибридният автомобил (PHEV) се задвижва от система включваща както конвенционален бензинов двигател, така и електрически мотор. Батерията е по-голяма от тази на стандартен хибриден автомобил, което означава, че можете да изминаване по-дълги разстояния в чисто електрически ремим EV, без да създавате емисии.

Plug-in хибридните автомобили имат два източника на енергия, бензинов двигател с вътрешно горене и акумулаторна електрическа батерия. Когато са заредени, те работят като електрически автомобили в режим EV, а след това, когато зарядът на батерията им спадне под определено ниво се използва самозареждаща се хибридна технология включваща бензиновия двигател.

Да. Plug-in хибридите могат да се зареждат както на зарядна точка, така и по време на шофиране благодарение на технологията за самозареждане.

Plug-in хибридните автомобили могат да работят само с електричество, преди да преминат към задвижване с помощта на бензинов двигател, тъй като батерията е основният им източник на енергия. Хибридните превозни средства използват както бензинов двигател, така и електричество едновременно.

Когато батерията на Plug-in хибридния автомобил се изтощи, то автоматично ще премине към използване на конвенционален бензинов двигател за захранване.

ОЩЕ ХИБРИДНИ МОДЕЛИ

ЗА СВОБОДАТА НА ПРИДВИЖВАНЕ

САМОЗАРЕЖДАЩ СЕ ХИБРИД

Изпитайте усещането за свобода на пътя с нашата гама електрифицирани самозареждащи се хибриди на Lexus. Зареждайте батерията, докато пътувате за пълно спокойствие и се ползвайте от същите предимства като ефективност и движение без вредни емисии като изцяло електрическите автомоби

ЗА ВЪЛНУВАЩО ПЪТУВАНЕ

PERFORMANCE ХИБРИД

Lexus Electrified Performance Hybrid е проектиран да отговаря на нуждите на шофьорите, преследващи високо ниво на електрифицирана динамика. Оборудван с турбо двигател и предлагащ динамична управляемост дори при високи скорости, той ви осигурява несравнима мощност и удоволствие от