1. Buy & offers
  2. Insurance
  3. Motor insurance
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

АВТОМОБИЛНИ ЗАСТРАХОВКИ

СЪЗДАДЕНИ, ЗА ДА ОТГОВОРЯТ НА СПЕЦИФИЧНИТЕ НУЖДИ НА ШОФЬОРА НА LEXUS, НАШИТЕ АВТОМОБИЛНИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЩЕ ЗАЩИТЯТ ВАШАТА ИНВЕСТИЦИЯ И ЩЕ ВИ СПЕСТЯТ ПАРИ.ЗАСТРАХОВКИ LEXUS INSURANCE SERVICE

 
Нашите застраховки осигуряват цялостна защита за вас и вашия автомобил.

ОБЩ ПРЕГЛЕД

Предлагаме създадени специално за шофьори/ентусиасти на Lexus застрахователни полици, които осигуряват висококачествено цялостно покритие за вас и вашия Lexus. Уверяваме ви че вашият Lexus ще бъде възстановен до състоянието си от преди инцидент от опитни техници, използващи оригинални части на Lexus.

Много характеристики на нашата полица за автомобилно застраховане Lexus не са стандарт за по-малко изчерпателните полици за автомобилно застраховане. Така че, независимо дали притежавате компактен, купе, SUV, седан или хибриден модел, ще искате да защитите своята ценна инвестиция със застрахователен специалист, който познава вашия Lexus отвътре.

 

ПОЛЗИ

Благодарение на LEXUS INSURANCE SERVICE разходите на клиентите на Lexus за застраховка Авто Каско са минимални – с тарифно число едва 4,2% за първата година.
 
При нужда от завеждане на застрахователна щета на автомобили в гаранция е достатъчно едно обаждане на 0800 15 111. В уговореното време безплатно ще вземем и върнем Вашия Lexus ВРАТА-ДО-ВРАТА от дома или офиса Ви, за да се погрижим за формалностите, а междувременно ще разполагате с безплатен заместващ автомобил за деня.
 
Важи за всички новозакупени автомобили Lexus в гаранция, доставени от официалния представител на марката в България.

КЛЮЧОВИ ПОЛЗИ

Най-добри в класа

Много просто, никъде другаде няма да намерите по-добра или по-всеобхватна застрахователна полица за вашия Lexus на тази цена. Това включва отстъпка за посочени шофьори във вашата полица, ако те сключват собствена полица с нас.

Винаги налични

При нужда от завеждане на застрахователна щета на автомобили в гаранция е достатъчно едно обаждане на 0800 15 111. Ще говорите с хора, които познават Lexus отвътре и можете да се доверите на съветите им какво да правите по-нататък.

Истинските неща

Забравете некачествени ремонти, за автомобила ви ще бъдат използвани само оригинални части на Lexus, които ще бъдат монтирани от одобрени сервизни центрове на Lexus, когато сте покрити от нашата застраховка. Можете да бъдете сигурни, че автомобилът ви ще функционира безпроблемно, както преди инцидента.