1. Discover Lexus
  2. Performance
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

ДИНАМИКА

Динамиката е по-важна от самата скорост. Истината се крие в усещането за пряка връзка с автомобила, пътя и сетивата. В Lexus чувстваме за наша мисия да ви отведем именно там.

Спортни модели

Всеки F SPORT модел черпи вдъхновение от суперавтомобила LFA, RC F и GS F, подобрявайки поразяващата визия на гамата Lexus с подчертано спортен стайлинг. 'F' философията е внедрена чрез съчетание от мускулест екстериорен дизайн, спортно ориентиран кокпит и ексклузивно настроено окачаване, предоставщи върхово изживяване зад волана на всеки F SPORT модел.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg?carType=12742793-5df4-4a5e-8617-70595e2a32fd%2C3dd2fe7d-1044-430f-849a-66ec202beb4c

Изобретени за да вдъхновяват

 

Страстта към живота ни прави хора. Тя също така ни кара да правим невероятни коли. Въпреки, че нашият инженеринг е високотехнологичен и иновативен, когато правим и тестваме нов модел, ние поставяме на първо място усещанията и удоволствието от шофирането. Кара ли ви автомобила да почувствате нещо? Подтиква ли ви да изпитате нови емоции? Цифрите и техническите спецификации имат значение, но това което наистина има смисъл в Lexus е как ви кара да се чувствате, когато сте зад волана на вашия автомобил.