1. Discover Lexus
  2. Performance
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

ДИНАМИКА

Динамиката е по-важна от самата скорост. Истината се крие в усещането за пряка връзка с автомобила, пътя и сетивата. В Lexus чувстваме за наша мисия да ви отведем именно там.

Спортни модели

Всеки F SPORT модел черпи вдъхновение от суперавтомобила LFA, RC F и GS F, подобрявайки поразяващата визия на гамата Lexus с подчертано спортен стайлинг. 'F' философията е внедрена чрез съчетание от мускулест екстериорен дизайн, спортно ориентиран кокпит и ексклузивно настроено окачаване, предоставщи върхово изживяване зад волана на всеки F SPORT модел.

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg?carType=12742793-5df4-4a5e-8617-70595e2a32fd%2C3dd2fe7d-1044-430f-849a-66ec202beb4c&value01=C6963

Forced client side injection based on cached strategy

Изобретени за да вдъхновяват

 

Страстта към живота ни прави хора. Тя също така ни кара да правим невероятни коли. Въпреки, че нашият инженеринг е високотехнологичен и иновативен, когато правим и тестваме нов модел, ние поставяме на първо място усещанията и удоволствието от шофирането. Кара ли ви автомобила да почувствате нещо? Подтиква ли ви да изпитате нови емоции? Цифрите и техническите спецификации имат значение, но това което наистина има смисъл в Lexus е как ви кара да се чувствате, когато сте зад волана на вашия автомобил.