1. Discover Lexus
  2. Performance
  3. F philosophy
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

F' ФИЛОСОФИЯ

Ние вярваме, че динамиката е много повече от чистата мощ на автомобила. Тя е свързана с неподправените усещания - физически и емоционални.

СТРАСТ ЗА ДИНАМИКА

Ние сме посветени в създаването на удивителни преживявания. Онези, които запалват сетивата, разтърсват страстите, повишават уменията и свързват водачите с техния автомобил и пътя под тях. Философията 'F' притежава същия заряд, който отдаваме на този ангажимент и гледна точка, за да може всеки път, в който управлявате вашия 'F' модел на Lexus, удоволствието от шофиране да бъде различно от обикновеното.

РОДЕНИ НА СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ПИСТА

Как се създава автомобил, който поставя на пиедестал уникалността и спиращите дъха изживявания зад волана? Те се раждат и усъвършенстват на състезателната писта. Ние тестваме нашите автомобили там, където легендите в света на моторните спортове печелят битки, чупят рекорди и вдигат адреналина на зрителите.

ПИСТИТЕ FUJI SPEEDWAY & НЮРБУРГРИНГ

По-голямата част от тестовете си провеждаме на легендарната японска писта Fuji Speedway. Една от най-предизвикателните писти в света, именно тя е част от емблемата 'F', която въплъщава нашата философия 'F'.

Освен това провеждаме и тестове в Европа - на популярната немска писта Нюрбургринг. Версията Nurburgring Edition на легендарния LFA отдаде почит към това поразяващо място. Модификацията е изключителна и много рядка - произведена е в тираж от само 50 броя.

Новото луксозно купе LC 500 направи своя дебют по време на годишното състезание 24-те часа на Нюрбургринг. То бе представено по време на парада преди началото на състезанието.

МАЙСТОРИТЕ ПИЛОТИ

В Lexus високо ценим качествата и опита, които извличаме от тестовете. За нас именно те са основата на доброто представяне. Неразделно свързани с майсторската изработка, всички изпитания са под зоркото око на майсторите Takumi.

Като потвърждение за голямото значение, което отдаваме на тестовете, Акио Тойода, Президент на Lexus, също е майстор-пилот на Lexus. Той сяда зад волана на всеки нов модел и дава своята финална оценка за динамичните му качества. Обикновено той се фокусира върху емоционалното пътешествие, което му доставя всеки автомобил. Получава ли онази тръпка, ще я получите ли вие?

МОЩНО НАСЛЕДСТВО

Lexus LFA е суперавтомобил във всяко отношение. Той продъжава и надгражда нашето наследство от състезателни иновации. Неподправен пример за амбициозна визия с експертно изпълнение, той отразява леката лудост в нашата страст, която ни кара да продължаваме да предизвикваме границите на възможното.

LFA е продуктът, с който ще се докоснете до най-съкровеното въплъщение на нашата страст да създаваме върхова свързаност между автомобил и водач. Но революционният дух и оборудване оказват дълбоко влияние върху други автомобили в гамата ни, особено нашите 'F' модели. Онова, което прави дебют с LFA скоро намира приложение другаде. Преследваме най-удивителното, най-вдъхновяващо представяне в цялата гама на Lexus, а за да го постигнем, сме разположили нашата тестова лаборатория там, където й е мястото - на състезателната писта.

БЕЗКОМПРОМИСНА ДИНАМИКА

Ние преследваме най-чистата и спираща дъха динамика в цялата гама на Lexus. А за да го гарантираме, пренесохме нашата лаборатория за иновации на състезателната писта.

F МОДЕЛИ

Всички наши 'F' модели ви предоставят максимална динимика и истинска наслада от шофиране - съвършеното въплъщение на нашата 'F' философия.

F SPORT

С F SPORT имате възможност да се насладите на вълнуващия 'F' привкус във всеки модел на Lexus. Бъдете свидетел на дизайнерски подобрения и деликатна настройка на окачването, които гарантират спортно изживяване.