1. Discover Lexus
  2. Technology
  3. Pioneering technology
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

Технологиите фундаментално променят изживяването зад волана. Ние прегръщаме тази революция с всички сили. С нововъведенията и съпътстващите иновации нашата мисия е да ви придвижваме, както никога досега.

ТРАНСФОРМИРАНЕ НА УСЕЩАНЕТО ЗАД ВОЛАНА

Най-модерните нововъведения променят смисъла на водача, както и какво означава да си пасажер. С радикалните промени на изживяването зад волана, поднесени от иновациите, ние търсим нови възможности в следствие на тях. Нашите концептуални автомобили интерпретират визията ни за бъдещето.

ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ИЗОБРЕТЕНИЯТА

Нашите концептуални автомобили са въплъщения на вижданията ни за технологиите на бъдещето. LF-FC, UX и концептуалната кинетична седалка са бъдещи проекции, но и лаборатории на иновациите, където ние изпробваме нашите смели идеи, давайки свобода на въображението.

ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ИЗОБРЕТЕНИЯТА

НОВА КОНЦЕПЦИЯ ЗА СЕДАЛКИТЕ

Революционната Кинетична седалка на Lexus бе представена по време на Автомобилното изложение в Париж през 2016. Подхождайки към седалките със свеж поглед, ние разработихме изцяло нова, паяжинна структура, която гарантира подобрен комфорт.

Радикалните нишки стабилизират вашите движения з максимална безопасност и опора. За да може, когато се настаните, да отпуснете тялото и ума.

ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ИЗОБРЕТЕНИЯТА


ИНТЕЛИГЕНТЕН ИНТЕРФЕЙС
 
Концепциите UX и LF-FC представят по-лесен, естествен и човешки начин на взаимодействие с вашия автомобил.
 
Скоро тези автомобили ще бъдат способни да интерпретират и отговарят на вашите жестове и докосвания. Холограмите също са на хоризонта.

ИНОВАЦИИ В LS

LS води технологиите за безопасност смело напред. Той надгражда Lexus Safety System+ с нови функционалности, осигурявайки допълнителна асистенция на водача. Системите Pre-Collision (PCS), Предупреждение при напускане на пътна лента (LDA) и Динамичния автопилот са с подобрена работа. LS спомага за предотвратяване на инциденти по нови начини, като Предупреждение за пешеходци с Активна намеса в управлението, които допълват вашите реакции интуитивно и интелигентно.