1. Discover Lexus
  2. Concept cars
  3. LF-FC
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

СЕДАН С ВОДОРОДНА ГОРИВНА КЛЕТКА

LF-FC НЕ Е ОБИКНОВЕНО УПРАЖНЕНИЕ ЗА ДИЗАЙН, А МИСИЯТА МУ Е ДА ПРЕНАРЕДИ ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ.

Следващото поколение луксозна концепция LF-FC направи своята гръмка премиера по време на Автомобилното изложение в Токио 2015; тя представи истински визионерски подход към новия луксозен седан.

"LF-FC ПРЕДСТАВЯ НАШИЯ ПРОГРЕСИВЕН ЛУКС И ХАЙ-ТЕК ВИЗИЯ ЗА БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ"

Токуо Фукуичи, Президен на Lexus International

01

СПИРАЩА ДЪХА ЕЛЕГАНТНОСТ

Ще откриете едни и същи преливащи линии в целия дизайн на LF-FC, подчертани в задната част от трикомпонентни стоп светлини. Когато видите цялостния профил на тази концепция ще започнете да оценявате радикалния стайлинг. Единствено тогава се разкрива пълнотата на характера на LF-FC.
02

ВИЗИОНЕРСКИ ДИЗАЙН

С преливащ от предната до задната част таван, LF-FC е създаден за правите пътища, но и да покорява виещи се планински трасета. 21" алуминиеви колела с карбонови спици добавят още един стилен детайл.
03

ВЛЕЗТЕ В LF-FC

Заповядайте в един футуристичен свят на интуитивни технологии и лукс. Настанявайки се ще бъдете посрещнати от ненатрапчива холограмна проекция в централната конзола. Управлението без допир се осъществява с жестове, управлявайки автономното управление, инфотейнмънт системите и климатичната уредба.

ЗАВЛАДЯВАЩ ЛУКС

Купето е разделено на две секции: горната половина създава усещане за простор, позволявайки на водача да се концентрира върху пътя пред него. Гледайки автомобила на нивото на очите, облечените в aniline кожа предни седалки сякаш преливат в панелите на вратите и таблото.

ЗАДВИЖВАНЕ С ГОРИВНА КЛЕТКА

Концептуалният автомобил със задвижване на четирите колела получава мощност от водородна горивна клетка. Оптималното разпределение на масите е постигнато с разполагане на горивните клетки в задната част на автомобила, управляващият блок отпред и Т-форма на резервоара по средата.