1. Discover Lexus
  2. Concept cars
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

КОНЦЕПТУАЛНИ АВТОМОБИЛИ

Нашите смели концепции вдъхват живот в Lexus. Te ни отвеждат в бъдещето с цялата си непредсказуема енергия, която притежават. И правят видимо невъзможното възможно.

РАЗШИРЯВАНЕ НА ХОРИЗОНТА

Гледайки напред, ние оставаме верни към и дълбоко вдъхновени от нашите автомобили. Чрез нашите смели концептуални автомобили ние откриваме бъдещето на Lexus. LF-FC, LF-SA и UX Concept са истински смели предложения. Представени на автомобилни изложение в различни точки на света, те привличат погледите и карат сърцата да бият ускорено.

СТУДИЯТА ELECTRIFIED SPORT CONCEPT ДЕБЮТИРА НА ГУДУУД

Lexus показа своето електрифицирано настояще и бъдеще на Goodwood Festival of Speed 2022.

LF-1 - без граници

Lexus създаде нов флагман луксозен кросоувър наречен LF-1

LS+ концептуален автомобил

Премиерата на LS+концептуален флагман показва бъдещето в технологиите за автономно шофиране

UX

Концепцията UX бе създадена в Европейския дизайнерски център на Lexus. От самото начало той бе проектиран да посрещне нуждите и очакванията на модерните градски водачи, които очакват свързана градска среда.

LF-FC

Създаден да изненадва, концепцията LF-FC е израз на непрестанно развиващото се значение на лукса, както и на нашата страст към пресъздаването на бъдещето днес.

LF-SA

Смел. Неочакван. Чувствителен. Създаден за града. Всяка гънка на LF-SA завладява нови територии, от компактния, но масивен екстериор до изненадващо просторния интериор.