1. Discover Lexus
  2. Technology
  3. Premium specification
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

ПРЕМИУМ ОБОРУДВАНЕ

Всеки Lexus е оборудван с водещи технологии, създадени с педантично внимание към детайла. Ние се стараем да подобряваме всеки аспект на изживяването зад волана.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ КАТО СТАНДАРТ

Последните, най-иновативни технологии могат да бъдат открити в цялата ни гама. От разкошните интериори до интелигентни и интуитивни системи за безопасност като LSS+, в нашите автомобили технологии и лукс съжителстват в унисон при всичко, което създаваме.

ПОДОБРЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Много от нашите най-усъвършенствани системи са стандартни, но имате възможност да избирате и най-модерните предложения в сферите на развлечението, климатичната система и системите за безопасност.. Резултатът? Изискано усещане всеки път, когато застанете зад волана.

Когато шофирате, всичко е под контрол. С едно докосване на бутон на таблото може да промените и подобрите условията в купето спрямо вашите предпочитания.

АКУСТИЧНО СЪВЪРШЕНСТВО

Ние си партнираме с премуим аудио специалистите Mark Levinson®, разработвайки заедно индивидуални решения за озвучаване в нашите автомобили.

Mark Levinson® са тясно обвързани във всеки етап от разработването. Те започват работа в момента, в който имаме първата концепция, за да гарантират прецизното калибриране на аудиосистемата спрямо акустичните свойства на интериора. Разположението и калибрирането на високоговорителите е изцяло индивидуално за всеки модел.

АБСОЛЮТНА ЧИСТОТА

Lexus и Mark Levinson® сме обединени от стремежа ни към акустично съвършенство. Нашите амбиции не познават граници и затова сме създали технология, която подобрява компресираните цифрово песни.

Системата Harman Clari-Fi® разполага със серия от предварително кодирани алгоритми, които анализират аудио сигнали в реално време, като заменят всички изгубени детайли в цифрово компресираните песни за изключително подобряване на възпроизвеждането. След като веднъж сте слушали музика в Lexus, вероятно няма да възприемете нищо с по-ниско качество.

ОПТИМИЗИРАНА АТМОСФЕРА

Атмосфетата в автомобила може да е невидима, но е от голямо значение. За нас тя е много важна - толкова много, че създадохме отличената с множество награди технология Nanoe®, която следи и регулира качеството на въздуха в купето на микроскопично ниво. Отивайки отвъд традиционните функции на климатичната система, това нововъведение гарантира непрекъснат комфорт по всяко време.

ПРИСТИГНЕТЕ СВЕЖИ

Изисканата Nanoe технология не просто прочиства въздуха, тя постига и идеална влажност.

За разлика от други системи, които изсушават кожата и очите, Nanoe гарантира, че след всяко пътуване ще се чувствате освежени, наслаждавайки се на оптимални условия.

 

АКТИВНА БЕЗОПАСНОСТ

Представете си, ако вашия автомобил имаше сетива - като вашите, но още по-способни. Нашата система за безопаност LSS+ превръща това в реалност. Със своя пълен набор от функции, тя работи интуитивно и интелигентно, за да подобри човешките възприятия, така че да може да се отпуснете и да шофирате уверено. В изцяло новия LS, тази технология отива дори по-далеч, предвещавайки бъдещето на безопасността в Lexus.

ИНТЕЛИГЕНТНА ПОДКРЕПА

Автомобилите на Lexus се развиват непрекъснато, ставайки все по-запознати със заобикалящата ги среда. Те предвиждат няколко хода напред, предотвратявайки сблъсъци, за да бъдете вие, вашите пасажери и пешеходци в безопасност.

Разбира се, вие контролирате ситуацията. Нашите системи за безопасност са крачка напред и предлагат помощ, когато е необходима. През останалото време те дискретно алармират, работейки невидимо и неуморно, за да подобрят вашата увереност.