1. Owners
  2. Maintenance
  3. Concierge
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

LEXUS CONCIERGE SERVICE

Иновативна услуга, която Ви осигурява сервизно обслужване ВРАТА-ДО-ВРАТА и безплатен заместващ автомобил, спестявайки Ви време, нерви и излишни разходи.

 

 

Lexus Concierge Service е революционна услуга, която осигурява на клиентите на Lexus сервизно обслужване ВРАТА-ДО-ВРАТА и безплатен заместващ автомобил, спестявайки им време, нерви и излишни разходи.

При нужда от редовно техническо обслужване, посещение на сервиз за механичен ремонт, смяна на гуми, завеждане на застрахователна щета (за автомобили в гаранция) и дори годишен технически преглед е достатъчно едно обаждане на 0800 15 111 – националния безплатен телефон на Lexus. В уговореното време безплатно ще вземем вашия Lexus от дома или офиса Ви, ще се погрижим за него, ще го измием и ще Ви го върнем в безупречно състояние, а междувременно ще разполагате с безплатен заместващ автомобил за деня. При смяна на гуми хотелът за гуми е безплатен за клиенти на Lexus.

Бихме искали да уточним, че при отстраняване на щети в тенекеджийно-бояджийски сервиз (те обикновено отнемат повече от една седмица) не можем да предложим заместващ автомобил.

Малко вероятно е, но в случай на гаранционен ремонт на Вашия Lexus ще разполагате с безплатен заместващ автомобил за неограничено време, до приключване на гаранционния ремонт.

Услугата Lexus Concierge Service се предлага в рамките на населеното място, в което се намира един от 15-те сервиза на Toyota и Lexus на територията на Република България.

Услугата важи за абсолютно всички автомобили Lexus, закупени от официалния представител на марката в България, независимо от тяхната възраст.