1. Owners
  2. Connected Services
  3. Breakthrough Multimedia
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
ИНТУИТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

АВАНГАРДНА МУЛТИМЕДИЯ

Насладете се на лукса на интуитивната и лесна за използване мултимедия и развлеченията в автомобила с нашите услуги за свързаност Lexus Link+. От използване на облачна навигация, за да видите актуализации за трафика, до възпроизвеждане на музика чрез вашия безпроблемно свързан смартфон тя ви позволява да изпитате по-лично шофиране.

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНО ОБОРУДВАНЕ

УСЪВЪРШЕНСТВАНИ СИСТЕМИ

Насладете се на предимствата на авангардната мултимедия, проектирана да улесни всяко шофиране. Възползвайте се от интуитивната технология, незабавните реакции и най-новите функционалности с нашите услуги за свързаност Lexus Link+ и изпитайте истинско удоволствие от шофирането.
АВТОМАТИЧНО СВЪРЗВАНЕ

СЪВМЕСТИМОСТ С BLUETOOTH

С Bluetooth телефонна връзка можете да интегрирате безжично съвместим мобилен телефон и да се радвате на hands-free комуникация с приложението Lexus Link+. Ако телефонът ви е във вашия Lexus, системата hands-free се активира автоматично и лесно.
РАЗЧИТАЙТЕ НА АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ

НАВИГАЦИЯ С НАЙ-НОВИ ДАННИ

За да изпитате пълно спокойствие, когато шофирате своя Lexus, поддържането на вашата навигационна система с актуализирана информация е от съществено значение. Това гарантира, че маршрутите, които следвате, използват най-новите карти, което означава, че няма да бъдете ограничени от ремонтни дейности на пътя или други промени.
АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ

LEXUS E-STORE

За да откриете нови системи в автомобила, да намерите нови приложения и да актуализирате навигацията си, уверете се, че сте изтеглили най-новата версия на приложението Lexus Link+.