1. Owners
  2. Connected Services
  3. Your Personal Site
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
УДОБНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

ВАШИЯТ ЛИЧЕН САЙТ

Спомагайки за създаване на по-персонализирано усещане зад волана, с помощта на повече увереност и знания при всяко шофиране, нашият личен сайт е пространство, в което водачите могат да почувстват че контролират нещата и получават актуална информация. Наличен като достъп по всяко време, той ви помага да получите максималното изживяване зад волана на вашия Lexus.

БЪРЗО И ЛЕСНО

УДОБНА ВРЪЗКА

С нашия личен сайт можете да изпитате удобство и контрол на всеки етап от вашето пътуване с Lexus. Можете да управлявате автомобила си, да резервирате следващото си сервизно обслужване, да актуализирате навигационните си карти и много повече.
БЪРЗО И ЛЕСНО

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ НА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

Нашата функция eCare на приложението Lexus Link+ ви позволява да управлявате сервизното обслужване и поддръжката на вашия автомобил и да  запазвате час в предпочитания от вас представител на Lexus.
ВИЖТЕ ВАШАТА СТАТИСТИКА

АНАЛИЗ НА ШОФИРАНЕТО

С нашия анализ на шофиране, достъпен чрез приложението Lexus Link+, можете да проследявате пътуванията си, да отчитате стила си на шофиране и да записвате бизнес пътуванията си. Така можете да продължите да подобрявате вашето шофиране.

ДРУГИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ЛИЧНИЯ САЙТ

MY VEHICLE (МОЯТ АВТОМОБИЛ)

Следете сервизната история на вашия автомобил, вижте кога застраховката ви трябва да бъде подновена и много друга информация.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА НА АВТОМОБИЛА

Следете производственото и логистично ниво на вашия нов Lexus и бъдете информирани за доставката му до вашия местен представител на Lexus.

ДНЕВНИК ЗА НАПОМНЯНИЯ

Настройте напомняния за важни дейности свързани с автомобила като смяна на гуми и резервации за сервизно обслужване.

РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Опитайте нашето полезно онлайн търсене, за да намерите ръководството на потребителя на вашия автомобил в приложението Lexus Link+.

ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН E-STORE

Уверете се, че сте изтеглили най-новата версия на приложението Lexus Link+, за да откриете нови системи в автомобила, да актуализирате навигацията си и др.

СПОДЕЛЕТЕ В АВТОМОБИЛА

Планирайте следващото си пътуване дистанционно и го споделете директно в навигационната система на вашия Lexus.

ИСТОРИЯ НА ПЪТУВАНЕТО

Осъществете достъп до вашия ексклузивен онлайн дневник за шофиране, за да видите информация свързана с маршрути на пътуване, разстояние, продължителност и разход на гориво.

АНАЛИЗ НА ШОФИРАНЕ

Проследявайте вашите пътувания, стил на шофиране и записвайте бизнес пътувания.