1. Discover Lexus
  2. Safety
  3. Automatic high beam

ИНТЕЛИГЕНТЕН АСИСТЕНТ ЗА АВТОМАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪЛГИТЕ СВЕТЛИНИ

Превключването между дългите и късите светлини е съществена част от нощното шофиране, но с Интелигентния асистент за управление на дългите светлини можете да карате без да мислите за превключването на светлини, като не правите компромис с видимостта. Интелигентният асистент реагира на фаровете на други автомобили и деактивира дългите светлини автоматично, когато е необходимо, преди да възстанови дългите светлини, когато пътят е чист.

Използвайки вградена камера, Интелигентният асистент за управление на дългите светлини реагира на това, което очите ви не могат веднага да открият. Чрез превключване на къси светлини в оптималния момент вашият автомобил избягва заслепяването на други шофьори, докато осветяват пътя за възможно най-дълго време. Това ви дава оптимална видимост към пътя напред, максимално добра видимост към пешеходците и всякакви други препятствия

Това намалява натоварването върху водача при смени на къси и дълги светлини и ви дава възможност да се отпуснете и да се насладите на нощното шофиране, сигурни, че имате пълна видимост към пътя напред.

Посетете интерактивното преживяване за демонстрация на Интелигентния асистент за управление на дългите светлини

Освобождаване от отговорност: Не използвайте при никакви обстоятелства системата за безопасност на Lexus като заместник на шофьорските действия на водача и моля, прочетете инструкциите, преди да започнете работа с системата. Водачът винаги е отговорен за безопасното шофиране.

МОДЕЛИ С ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ

LS
От 201 240 лв.
UX
От 69 950 лв.
NX
От 84 950 лв.
RX
От 115 950 лв.
RXL
От 149 990 лв.
LC
От 199 950 лв.

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg?model=ct%2Crxl%2Cnx%2Cis%2Crc%2Crf%2Ces%2Cll%2Cls%2Cux%2Crx