1. Owners
  2. Warranty & insurance
  3. Lexus relax
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

LEXUS RELAX

Lexus Relax прави революция в начина, по който се грижим за вашият автомобил, така че да ви осигури пълно спокойствие. Като доказателство за качеството, надеждността и дълготрайността на нашите автомобили, ние предлагаме безпрецедентна 12-месечна допълнителна гаранция до максимум от 10 годишната възраст на вашия Lexus - след като извършите периодичния технически преглед при нас

ЧУВСТВАЙТЕ СЕ НАПЪЛНО СПОКОЙНИ ГОДИНА СЛЕД ГОДИНА

Lexus Relax е доказателство за доверието, което полагаме в качеството на нашите автомобили. След приключването на гаранцията на вашия производител все още можете да се чувствате напълно спокойни, с 12 месеца допълнителна гаранция, когато обслужвате автомобила си при нас. Така че можете да бъдете сигурни, че той е в сигурни ръце – с експертни техници, които използват само оригинални части. Така вашият Lexus остава 100% Lexus.

РЕВЕРАНС ЗА ЛОЯЛНОСТ

В Lexus се стремим да създадем най-доброто изживяване на клиентите и това обхваща обслужването на вашия автомобил. Така че, когато изберете Lexus, да обслужва вашия автомобил, ние ще възнаградим вашата лоялност. Когато стане време за обслужване, всичко, което трябва да направите, е да докарате вашия Lexus за сервизиране и вашата гаранция на Lexus Relax ще бъде подновена до следващия ви сервиз – до 10 годишна възраст на автомобила и под 185 000 км (което от двете настъпи първо).

 

ШОФИРАЙТЕ БЕЗГРИЖНО

Всички включени модели Lexus, които се предлагат за периодично обслужване, автоматично получават допълнителна гаранция Lexus Relax.
Критерии за включване:
·        Автомобилът ви трябва да е на възраст над 2 години или на над 85 000 км.
·        Останалата гаранция на производителя трябва да бъде по-малка от 1 година или по-малка от 15 000 км.
·        Автомобилът е на възраст под 10 години и под 185 000 км.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ГАРАНЦИЯТА

С Lexus Relax, вашата допълнителна гаранция ще бъде валидна от датата на вашия сервиз до идването на датата на следващия ви сервиз – обикновено 12 месеца или 15 000 км – в  зависимост от това, кое настъпи първо. За повече информация, попитайте вашия търговец за справка с ръководството за вашия автомобил за препоръчителни сервизни интервали.