1. Owners
  2. Warranty & insurance
  3. Lexus relax

LEXUS RELAX

Lexus Relax прави революция в начина, по който се грижим за вашият автомобил, така че да ви осигури пълно спокойствие. Като доказателство за качеството, надеждността и дълготрайността на нашите автомобили, ние предлагаме безпрецедентна 12-месечна допълнителна гаранция до максимум от 10 годишната възраст на вашия Lexus - след като извършите периодичния технически преглед при нас

ЧУВСТВАЙТЕ СЕ НАПЪЛНО СПОКОЙНИ ГОДИНА СЛЕД ГОДИНА

Lexus Relax е доказателство за доверието, което полагаме в качеството на нашите автомобили. След приключването на гаранцията на вашия производител все още можете да се чувствате напълно спокойни, с 12 месеца допълнителна гаранция, когато обслужвате автомобила си при нас. Така че можете да бъдете сигурни, че той е в сигурни ръце – с експертни техници, които използват само оригинални части. Така вашият Lexus остава 100% Lexus.

РЕВЕРАНС ЗА ЛОЯЛНОСТ

В Lexus се стремим да създадем най-доброто изживяване на клиентите и това обхваща обслужването на вашия автомобил. Така че, когато изберете Lexus, да обслужва вашия автомобил, ние ще възнаградим вашата лоялност. Когато стане време за обслужване, всичко, което трябва да направите, е да докарате вашия Lexus за сервизиране и вашата гаранция на Lexus Relax ще бъде подновена до следващия ви сервиз – до 10 годишна възраст на автомобила и под 185 000 км (което от двете настъпи първо).

 

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА СЕРВИЗ

ШОФИРАЙТЕ БЕЗГРИЖНО

Всички включени модели Lexus, които се предлагат за периодично обслужване, автоматично получават допълнителна гаранция Lexus Relax.
Критерии за включване:
·        Автомобилът ви трябва да е на възраст над 2 години или на над 85 000 км.
·        Останалата гаранция на производителя трябва да бъде по-малка от 1 година или по-малка от 15 000 км.
·        Автомобилът е на възраст под 10 години и под 185 000 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА СЕРВИЗ

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ГАРАНЦИЯТА

С Lexus Relax, вашата допълнителна гаранция ще бъде валидна от датата на вашия сервиз до идването на датата на следващия ви сервиз – обикновено 12 месеца или 15 000 км – в  зависимост от това, кое настъпи първо. За повече информация, попитайте вашия търговец за справка с ръководството за вашия автомобил за препоръчителни сервизни интервали.

ЗАПИШЕТЕ ЧАС ЗА СЕРВИЗ