1. Owners
  2. Maintenance
  3. Vehicle service
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

СЕРВИЗ СЪС ГРИЖА ЗА ВАС

НАШИТЕ ТЪРГОВЦИ ПРЕДЛАГАТ СЕРВИЗНИ УСЛУГИ, КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ВАШИЯ LEXUS НЕЗАВИСИМО ОТ НЕГОВАТА ВЪЗРАСТ ИЛИ ПРОБЕГ. МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ ПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО В ИМЕТО НА ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ И КОМФОРТ, А ГРИЖАТА ЗА КЛИЕНТИТЕ НИ Е НАШ ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ. 

ЦЕЛЕВИ СРЕЩИ

За да намалим броя на хората в нашия център по всяко време, ние използваме сервизна услуга с уговорка. Това може да окаже влияние върху времето за изпълнение на резервацията, но вашата гаранция все пак ще бъде приложима, дори ако периодичната поддръжка не се извършва навреме или в рамките на параметрите на пробега. Много сме благодарни за вашето търпение.

 

БЕЗОПАСНОСТТА Е НАЙ-ВАЖНА

Членовете на нашия екип ще поддържат безопасна социална дистанция през цялото време и вашето превозно средство ще бъде напълно дезинфекцирано преди и след услугата. Няма да е необходимо да докосвате дръжките на вратите или други повърхности. Всички плащания и документация също ще бъдат цифровизирани, за да се избегне ненужен контакт. Дезинфекциращ гел за ръце ще бъде на разположение през цялото време.

 

 

 

ОСТАНЕТЕ СИ У ДОМА

Ако се колебаете дали да посетите нашите търговци, ние можем да вземем автомобила и да го върнем във вашия дом. За пореден път вашето превозно средство ще бъде напълно дезинфекцирано при вземане и при доставка.

ПОЛЗИ ОТ СЕРВИЗИРАНЕ LEXUS

Нашият екип от обучени техници и сервизни специалисти ще осигури изключително ниво на обслужване, за да гарантира, че вашият Lexus продължава да се функционира в най-добрия си вид.

Годините на опит с механичните компоненти и часове техническо обучение, правят нашите техници висококвалифицирани, а към това се добавя тяхната отдаденост към Lexus и тяхното задълбочено разбиране на всеки модел от гамата. С редовните инженерни и технологични инструктажи можете да бъдете сигурни, че знанията на нашите техници са винаги актуални и ненадминати.

Частите на Lexus са проектирани и произведени със същото внимание към детайлите като нашите автомобили, изпробвани и тествани от техниците на Lexus всеки ден. Вашият търговец на Lexus разполага с оборудване и инструменти за диагностика на автомобила, специално проектирани за вашия Lexus.

Подходящите инструменти за диагностика на автомобила са от решаващо значение за възможно най-бързото ви връщане на пътя. Диагностичният тест осигурява бърза и точна оценка на вашето превозно средство и потвърждава източника на евентуални проблеми. С оригинални актуализации на софтуера, използващи диагностичните инструменти на Lexus, можете да бъдете сигурни в най-ефективното обслужване и оптимално здраве на автомобила.

От чисто нов Lexus, до употребяван Lexus на над 100 000 км, сервизните услуги включват елементи за проверка, настройки и подмяна на смазочни материали и филтри, които са специфични за възрастта и пробега на вашия автомобил.

Lexus Visual Safety Check, визуалната проверка на безопасността на Lexus се извършва от техник на Lexus, който проверява всички ключови компоненти на вашия Lexus. Това включва гуми, кормилно управление, спирачки, светлини, каросерия, нива на отработили газове и течности. След приключване ще получите отчет за визуална проверка на безопасността, в който се посочват необходимите спешни дейности и ще бъдете посъветвани за всяка спешна дейност, която може да се наложи в близко бъдеще. Можете да резервирате безплатната си визуална проверка на безопасността по всяко време при местния дилър на Lexus.

Проверката Hybrid Health Check е включена във всички услуги. В тази цялостна проверка се ангажира квалифициран техник, който тества цялата ви хибридна система и ви предоставя подробен писмен отчет, така че да сте наясно с причините за необходимата поддръжка.