1. Electrified
  2. All-Electric
  3. Benefits
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

ПРЕДИМСТВА

Нулеви емисии, ниски разходи за експлоатация и изчистен дизайн, изцяло електрическия Lexus предлага предимства отвъд изключителната мощност на автомобила и чудесното усещане да си на пътя с него.

НУЛЕВИ ЕМИСИИ

Благодарение на 15 години развойна дейност, имаме ефективно електрическо задвижване, което не емитира CO2 емисии. Така светът ще стане едно по-чисто и приветливо място, докато вие се наслаждавате на вашия изцяло електрически автомобил. Когато батерията свърши своя жизнен цикъл, ние ще я рециклираме сигурно и с отговорност към природата.

НИСКИ РАЗХОДИ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ

Спестяванията започват в момента в който се качите на автомобила. Вече не е нужно да включвате в сметките постоянно променящите се цени на дизела и бензина. Сметките за ток са по-ниски и стабилни във времето.

Поддръжката на вашия автомобил също е улеснена. Електрическите автомобили имат по-малко части по задвижването, отвеждането на изгорели газове липсва, по-малки охладителни системи, без масло, филтри на двигателя или ангренажен ремък. Благодарение на рекуперацията има и по-ниско износване на спирачната система. Прекарайте повече преме пътувайки и по-малко в сервиза.

НИСКИ НИВА НА ШУМ

Рано сутрин или късно вечер - вашите приключения няма да събудят съседите. Електрическото задвижване извълнява своите задачи почти без звук.

 

За водача в купето това е изключително успокояващо преживяване, като се чува единствено лек шум от въртенето на гумите върху асфалта.

ИЗПИТАНА И ТЕСТВАНА ТЕХНОЛОГИЯ

Доверието в автомобила и увереността са незаменима част от удоволствието да шофираш. Електрическият мотор на Lexus е изпитан и тестван милиони километри от нашите опитни шофьори, които помогнаха да настроим всеки аспект от неговото представяне.

 

Всички коли са оборудвани с нашата Lexus Safety System +, като също така ще се радвате на по-добър контрол и баланс на автомобила благодарение на оптималното позициониране на батерията и електрическите двигатели. Връзката на волана с управлението по електронен път премахва нуждата от механични части и ви дава незаменимо по-добро усещане за контрол и реактивност на управлението.

 

СПЕСТЕТЕ ПАРИ ОТ ДАНЪЦИ И ДРУГИ ОБЛЕКЧЕНИЯ

Правителствата по-света стимулират непрекъснато прехода към електрическо задвижване с по-ниски данъци и различни стимули за инсталиране на домашни зарядни станции.