1. Discover Lexus
  2. Lexus ATP Tour Partnership
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
ПАРТНЬОРСТВО

LEXUS X ATP TOUR

От 2023 г. Lexus подписа многогодишно партньорство с Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) като официален автомобилен партньор и премиум партньор на ATP Tour.

Както Lexus, така и ATP Tour разказват истории за иновации, динамика и стремеж към съвършенство. Феновете и клиентите винаги са на първо място, и двата бранда работят с фокус върху предоставянето на незабравими изживявания.

ЕКСКЛУЗИВНА СЕРИЯ LEXUS X ATP

LEXUS ATP HEAD2HEAD SCAVENGER HUNT

Гмурнете се в наелектризираща серия, която извежда предизвикателствата на играчите на съвсем ново ниво. Уловете всеки един момент с всички епизоди, качени в YouTube.

ЕВРОПЕЙСКИ ТУРНИРИ 2023

След обявяването на партньорството през юни, Lexus спонсорира различни вълнуващи ATP турнири като ATP 500 Cinch Championships и ATP 250 Rothesay International във Великобритания, ATP 500 Hamburg European Open в Германия, ATP 250 Generali Open в Австрия, ATP 250 Astana Open в Казахстан и други, осигурявайки силно присъствие на марката на местата, както и в медиите и онлайн.

Краят на сезона се очаква да бъде също толкова вълнуващ. Lexus спонсорира ATP 1000 Paris Rolex Masters от 30 октомври до 5 ноември. И като кулминация на сезон 2023, Nitto ATP Finals в Торино от 12 до 19 ноември.

По време на последния, Lexus ще осигури автомобилен парк от 45 електрифицирани модела, включително новия изцяло електрически Lexus RZ 450e и UX 300e заедно с хибридни електрически и plug-in хибридни електрически модели.

LEXUS X ATP TOUR

ГЕЙМ. СЕТ. НАЕЛЕКТРИЗИРАНЕ.

Тенис и Lexus. Съвпадение, създадено в небесата. Подготовката, усилията, моментите, които карат сърцата ни да се състезават.