1. Owners
  2. Replacement parts
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
СОБСТВЕНИЦИ

ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ LEXUS

Използването на оригинални части на Lexus гарантира най-добите динамични качества, комфорт и безопасност за вас и вашия автомобил.

Нашите висококвалифицирани техници ще монтират само оригинални части на Lexus. Това е важно, защото всеки елемент е изработен със същата отдаденост и прецизност като вашия Lexus. Използването на оригинални части на Lexus гарантира най-добрите динамични качества, комфорт и безопасност за вас и вашия автомобил. Освен това частите се покриват от гаранцията на Lexus.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ LEXUS

Най-малкият детайл е важен за нашите майстори Takumi, а това означава, че дори и най-малката част играе жизненоважна роля за вашето шофиране.

С автомобил, съставен изключително от оригинални части и аксесоари на Lexus, ще усетите високото качество до най-фините детайли.

Нашите експерти се грижат за вашия автомобил и ще гарантират, че ще извлечете максимума от него за години напред. С ползи, включително гаранция за съответствие на части, прозрачно ценообразуване, най-широк избор от части на Lexus и опит в хибридните технологии, посещението при вашия местен дилър на Lexus винаги ще ви осигури най-ползотворното изживяване.

 

КЪДЕ ДА КУПЯ ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ LEXUS

Вашият местен дилър на Lexus има достъп до всички оригинални автомобилни части Lexus, от които може да се нуждаете, за да ремонтирате или подобрите автомобила си. А също и за да си гарантирате, че ще се върнете на пътя възможно най-скоро.