1. Owners
  2. Warranty & insurance
  3. Free road assistance
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

LEXUS FREE ROAD ASSISTANCE

Денонощен телефон 0800 15 111 за връзка с Lexus и 24/7 безплатна помощ на пътя и репатриране до 15 сервиза в България.

Вероятността автомобил Lexus да получи повреда, която да осуети пътуването, е почти нищожна, но въпреки това Lexus предлага удобно луксозно решение и за тази ситуация. При нужда от помощ на пътя е достатъчно едно обаждане на 0800 15 111 – националния 24/7 телефон на Lexus и ще получите денонощно безплатна помощ на пътя в рамките на България или репатриране на Вашия автомобил до най-близкия от 15-те оторизирани сервиза на Toyota и Lexus в България.

Услугата е денонощна и се предлага за територията на България.

Услугата е напълно безплатна за всички автомобили Lexus, закупени от официалния представител на марката в България, без ограничение във възрастта на автомобилите.

Услугата се активира предварително чрез лично получаване на безплатна клиентска карта, която можете да заявите на 0800 15 111 или във всеки от от 15-те оторизирани сервиза на Toyota и Lexus в България. Клиентските карти за безплатна помощ на пътя са със срок на валидност 1 година. Те се подновяват напълно безплатно всяка година и се изпращат по куриер или се предават лично на клиентите от оторизираните сервизи на Toyota и Lexus в България.