technology pioneering technology hero

ТЕХНОЛОГИИ

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

Технологиите фундаментално променят изживяването зад волана. Ние прегръщаме тази революция с всички сили. С нововъведенията и съпътстващите иновации нашата мисия е да ви придвижваме, както никога досега.

ТРАНСФОРМИРАНЕ НА УСЕЩАНЕТО ЗАД ВОЛАНА

Най-модерните нововъведения променят смисъла на водача, както и какво означава да си пасажер. С радикалните промени на изживяването зад волана, поднесени от иновациите, ние търсим нови възможности в следствие на тях. Нашите концептуални автомобили интерпретират визията ни за бъдещето.

ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ИЗОБРЕТЕНИЯТА

Нашите концептуални автомобили са въплъщения на вижданията ни за технологиите на бъдещето. LF-FC, UX и концептуалната кинетична седалка са бъдещи проекции, но и лаборатории на иновациите, където ние изпробваме нашите смели идеи, давайки свобода на въображението.

 •     technology pioneering technology pushing the limits of invention 01

  ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ИЗОБРЕТЕНИЯТА

  НОВА КОНЦЕПЦИЯ ЗА СЕДАЛКИТЕ

  Революционната Кинетична седалка на Lexus бе представена по време на Автомобилното изложение в Париж през 2016. Подхождайки към седалките със свеж поглед, ние разработихме изцяло нова, паяжинна структура, която гарантира подобрен комфорт.

  Радикалните нишки стабилизират вашите движения з максимална безопасност и опора. За да може, когато се настаните, да отпуснете тялото и ума.

 •     technology pioneering technology pushing the limits of invention 02

  ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ИЗОБРЕТЕНИЯТА

  ИНТЕЛИГЕНТЕН ИНТЕРФЕЙС

  Концепциите UX и LF-FC представят по-лесен, естествен и човешки начин на взаимодействие с вашия автомобил.

  Скоро тези автомобили ще бъдат способни да интерпретират и отговарят на вашите жестове и докосвания. Холограмите също са на хоризонта.

ИНОВАЦИИ В LS

LS води технологиите за безопасност смело напред. Той надгражда Lexus Safety System+ с нови функционалности, осигурявайки допълнителна асистенция на водача. Системите Pre-Collision (PCS), Предупреждение при напускане на пътна лента (LDA) и Динамичния автопилот са с подобрена работа. LS спомага за предотвратяване на инциденти по нови начини, като Предупреждение за пешеходци с Активна намеса в управлението, които допълват вашите реакции интуитивно и интелигентно.

    technology pioneering technology ls flagship features