ОБРАТНО КЪМ КРЕАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

КРЕАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

ЯСНО И ПРОСТО

Големият цветен Head-up дисплей винаги е видим ясно дори и при ярка слънчева светлина, като ви дава информацията, от която се нуждаете, с един поглед.

КРЕАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

БЕЗУСЛОВЕН КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

Климатичната система предлага на всеки пътник в новия Lexus UX комфортна среда като поддържа постоянна температура.

КРЕАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

АУДИО, КОЕТО ВДЪХНОВЯВА

Да слушате чист, точен, силен звук е основна част от усъвършенстваното изживяване от шофирането. Аудио системата Mark Levinson Premium Surround превръща вашия Lexus UX в самостоятелна концертна зала.

КРЕАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

БЕЗПРОБЛЕМНО ЗАРЕЖДАНЕ

Не се притеснявайте за неприятните кабели като разполагате с безжично зарядно устройство, съвместимо с Qi, в долната част на централната конзола. Това ви позволява да заредите устройство като смартфон, единствено поставяйки го върху зарядното.

КРЕАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

ПЪЛНА ВИДИМОСТ

Системата Panoramic View Monitor показа комбинирани снимки отпред, отзад и от страничните части на вашия Lexus UX, като поема неувереността при бавно маневриране, навигирайки в тесни ъгли и пътища.

КРЕАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

ПОДОБРЕНО КАЧЕСТВО НА ВЪЗДУХА

Атмосферата в автомобила може да е невидима, но е от значение. Спечелилата награди Nanoe® технология е внедрена, за да пречиства и овлажнява въздуха в купето, така че винаги да се чувствате свежи в края на вашето пътуване.