1. Electrified
  2. Self-Charging Hybrid
  3. Benefits
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

ПРЕДИМСТВА

Самозарядната хибридна технология на Lexus щади както околната среда, така и портфейла ви. С превъзходна горивна ефективност и намалени емисии вие можете да намалите също и разходите за поддръжка и експлоатация.

ПО-ЗЕЛЕН

Нашите самозарядни хибридни системи са екологични и редуцират вредните парникови емисии до една десета от стандартното количество по изискванията за дизелови атомобили от Евро 6 от 2014 г.

Много големи градове в ЕС въведоха зони с ниски емисии като част от стремежа на ЕС за борба с климатичните промени.

За автомобилите с високи емисии обикновено или е забранено да влизат в тази зона, или се налагат такси за това. Автомобилите с ниско ниво на вредни емисии - като самозарядния хибрид на Lexus, могат да навлизат в тази зона безплатно.

ПО-НИСКИ РАЗХОДИ

Самозарядните хибридни автомобили обикновено са доста по-изгодни, както при покупката, така и при експлоатацията, отколкото еквивалентен дизелов модел.


По-ниски разходи за поддръжка


В дългосрочен план може значително да се спести при поддръжката на автомобила, тъй като хибридната система няма съединител, ангренажен ремък, стартер, алтернатор и др.

Също така, разходите за резервни части са значително по-ниски, тъй като Lexus хибридите износват по-малко накладките и гумите си, а това допълнително допринася за по-ниски разходи.

Годишният преглед на хибридната система е най-добрият начин да се уверите, че вашият хибриден автомобил Lexus е в оптимално състояние. Проверката на хибридната система е безплатна и е част от всяка сервизна услуга на Lexus. Но ако все още не е настъпил момента за сервизиране на вашия атомобил, можете да си подсигурите спокойствие със самостоятелна проверка само на състоянието на вашата хибридна система.

ПО-ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА

Самозарядната хибридна технология на Lexus не се нуждае от зареждане в контакта. Без дизел. Без компромиси. Никога няма да ви се налага да включвате хибриди Lexus в електрическата мрежа за зареждане - те винаги са готови да ви отведат до всяка желана дестинация.

УДОБЕН И КОМФОРТЕН

Самозарядните хибриди на Lexus имат автоматични трансмисии, което ги прави по-лесни за шофиране и осигурява плавно придвижване. Самозарядните хибриди са отличени с 5-звезден рейтинг на Euro NCAP за безопасност и имат 5-годишна гаранция за спокойствие на клиента.