1. Discover Lexus
  2. THE LOFT by Lexus
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

„THE LOFT“ ОТНОВО ПРАВИ ПАУЗА

За съжаление THE LOFT by Lexus & Brussels Airlines ще трябва да бъде временно затворен отново поради настоящата пандемия. Очакваме с нетърпение да посрещнем гостите си, за да се насладим отново на невероятни преживявания в близко бъдеще. Научете повече по-долу.

THE LOFT BY LEXUS & BRUSSELS AIRLINES

След решението на белгийското федерално правителство временно да затвори „сектора на гостоприемството“ като част от борбата срещу разпространението на COVID-19, THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus в момента не функционира. Междувременно Brussels Airlines и Lexus запазиха всичко на сигурно място за безопасно отваряне веднага щом обстоятелствата позволяват това.

THE LOFT BY BRUSSELS AIRLINES AND LEXUS НА ЛЕТИЩЕТО В БРЮКСЕЛ Е ОПРЕДЕЛЕН КАТО „ВОДЕЩ ЛУКСОЗЕН ЛОНДЖ САЛОН НА ЕВРОПЕЙСКИ ЛИНИИ ЗА 2020 Г.” ЗА ВТОРИ ПОРЕДЕН ПЪТ

THE LOFT BY BRUSSELS AIRLINES AND LEXUS НА ЛЕТИЩЕТО В БРЮКСЕЛ ОПРЕДЕЛЕН ЗА „ВОДЕЩ ЛУКСОЗЕН ЕВРОПЕЙСКИ ЛОНДЖ САЛОН НА ЛЕТИЩЕ ЗА 2019"

Наградите World Travel Awards, престижна и световно призната програма за отличия в глобалните пътувания и туризъм, оценяват организации, които са признати за техния ангажимент към върхови постижения. Гласуването става както от клиенти, така и от  специалисти в пътуването и туризма. 

ПОСЕТЕТЕ САЛОНА

Lexus винаги се е стремял да „измине допълнителната миля“ за нашите клиенти. Направете пътуване до THE LOFT by  Brussels Airlines & Lexus, в сектор  A на летището в Брюксел и изпитайте това сами с THE LOFT – вълнуваща концепция, създадена да направи живота на бизнес пътниците малко по-невероятен. Всеки елемент е гениално проектиран да запали сетивата ви. Безпрецедентното обслужване на клиентите се крие в нашето японско наследство и Omotenashi, преведено като„ гостоприемство и вежливо обслужване “, но също така и концепция, която описва способността да се предвидят нуждите на друг.

ИЗЖИВЯВАНИЯ

Изпитайте „Удивително“ във всеки детайл. Независимо дали става дума за копринено гладко кормилно управление или за меки кожени седалки, ние винаги подобряваме шофирането на Lexus. Сега е вашият шанс да го опитате сами. От новаторските масажни столове за шиацу до екстрасензорните душове GROHE, „осветените със звезди“ спални „шушулки“ – направете пътешествие в света на иновациите на Lexus.

МАРКОВА ГАЛЕРИЯ

Позволете си питие, седнете и вдишайте изисканата атмосфера на Lexus.
Огледайте THE LOFT и ще откриете Lexus във всеки детайл. Всеки аспект е подготвен да отразява внимателно балансирания ни дух на майсторство Takumi, смел дизайн, вълнуващо представяне и иновации.