1. Owners
  2. Connected Services
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
ЗАПАЗЕТЕ КОНТРОЛА

УСЛУГИ ЗА СВЪРЗАНОСТ

Изпитайте усещането за пълен контрол и комфорт както във, така и извън вашия Lexus с нашите услуги за свързаност. Достъпни чрез приложението Lexus Link+, чрез мултимедийната система на вашия автомобил или от нашия личен сайт, те ви дават възможност да почувствате по-силна връзка с вашия автомобил.

ЗАЩО УСЛУГИ ЗА СВЪРЗАНОСТ 

ПОДОБРЕНА ВРЪЗКА

ПРИЛОЖЕНИЕ LEXUS LINK+

Новото приложение Lexus Link+ ви предоставя набор от услуги за свързаност за вашия Lexus, предназначени да направят изживяването ви още по-приятно. Където и да ви отведе шофирането, можете да комуникирате с автомобила си, за да планирате пътувания от комфорта на дома си, да оптимизирате шофирането си, да контролирате дистанционно температурата в интериора на автомобила си и много други неща, всичко чрез вашия смартфон. Проектирано за бъдещето, приложението Lexus Link+ отваря нова глава на свързаността.
НАДЕЖДНА ТЕХНОЛОГИЯ

МУЛТИМЕДИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Потопете се в широката гама от функции чрез сензорния екран в автомобила. Използвайте облачна навигация, за да актуализирате редовно карти и състояние на трафика, да получавате предупреждения за камери за скорост и да виждате близките бензиностанции. Освен това свържете вашия смартфон с Apple CarPlay или Android Auto и вземете любимата си музика и подкасти за компания.
ПРОСТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

ЛИЧЕН САЙТ

За да направим нашите услуги за свързаност Lexus Link+ още по-лесни за използване и за достъп, нашият личен сайт събира всеки елемент от вашия автомобил на едно място. Достъп до лесни за използване функции, когато имате нужда, като просто влезете, където и да сте, чрез вашия смартфон. С Lexus Link+ вие можете да управлявате времето за обслужване на вашия автомобил, да проверявате онлайн ръководството на потребителя, да актуализирате навигационните си карти и др.

ПОВЕЧЕ СВЪРЗАНОСТ

ДИСТАНЦИОННО ЗАКЛЮЧВАНЕ/ОТКЛЮЧВАНЕ

Дистанционно обезопасете отключените врати на автомобила или позволете на други да имат достъп до вашия автомобил.

СЪВЕТИ ЗА ШОФИРАНЕ НА ХИБРИД

Открийте как да извлечете максимума от вашия хибриден автомобил Lexus, като шофирате в ефективния EV режим.

ДИСТАНЦИОНЕН КЛИМАТ

Управлявайте отоплението и климатичната си система отвсякъде.

АНАЛИЗ НА ШОФИРАНЕТО

Проследявайте вашите пътувания, стил на шофиране и записвайте бизнес пътуванията.

СПОДЕЛЕТЕ С АВТОМОБИЛА

Планирайте следващото си пътуване дистанционно и го споделете директно в навигационната система на вашия Lexus.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА НА АВТОМОБИЛА

Следете производственото и логистично ниво на вашия нов Lexus и бъдете информирани за доставката му до вашия местен представител на Lexus.
*Наличността на функциите и спецификациите на автомобила може да варират между моделите в зависимост от пазара. Моля, консултирайте се с вашия местен дилър на Lexus и ръководството на потребителя за допълнителна информация.