1. Lexus Five Star Services
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

Петзвездно обслужване от Lexus

Защото вярваме, че всеки клиент заслужава съвършена грижа!

LEXUS 5 STAR SERVICES

Легендарното внимание не само към всеки детайл, но и към всеки клиент, е запазена марка на Lexus. Ние вярваме, че всеки клиент заслужава съвършена грижа. LEXUS 5 STAR SERVICES – петзвезден пакет от 7 луксозни услуги, гарантиращ пълно спокойствие на клиентите на марката, спестявайки им време, нерви и излишни разходи.

LEXUS RELAX

Lexus Relax прави революция в начина, по който се грижим за вашият автомобил, така че да ви осигури пълно спокойствие. Като доказателство за качеството, надеждността и дълготрайността на нашите автомобили, ние предлагаме безпрецедентна 12-месечна допълнителна гаранция до максимум от 10 годишната възраст на вашия Lexus.

LEXUS 6 YEARS | 100 000 KM FREE HYBRID SERVICE

Напълно безплатно, комплексно, техническо обслужване за 6 години или 100 000 км за всички хибридни модели Lexus в България, като така единственият Ви ангажимент през този период е да зареждате бензин и течност за чистачки.

 

10 YEARS FREE HYBRID BATTERY CARE

10 години безплатна грижа за хибридната батерия, революционна програма, която удължава напълно безплатно грижата за хибридната батерия от петата до десетата година, като гарантира на клиентите на Lexus пълно спокойствие за безупречната работа и високата пазарна стойност на техния Lexus хибрид за цели 10 години!

LEXUS CONCIERGE SERVICE

Иновативна услуга, която Ви осигурява сервизно обслужване ВРАТА-ДО-ВРАТА и безплатен заместващ автомобил, спестявайки Ви време, нерви и излишни разходи.

LEXUS FREE ROAD ASSISTANCE

Денонощен телефон 0800 15 111 за връзка с Lexus и 24/7 безплатна помощ на пътя и репатриране до 15 сервиза в България.

 

LEXUS INSURANCE SERVICE

Завеждане на застрахователни щети ВРАТА-ДО-ВРАТА и преференциални условия за застраховка Авто Каско.

LEXUS PREMIUM LEASING

Финансов и оперативен лизинг с гъвкави и конкурентни условия и възможност за данъчен кредит за бизнес клиенти.