technology premium specification hero

ТЕХНОЛОГИИ

ПРЕМИУМ ОБОРУДВАНЕ

Всеки Lexus е оборудван с водещи технологии, създадени с педантично внимание към детайла. Ние се стараем да подобряваме всеки аспект на изживяването зад волана.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ КАТО СТАНДАРТ

Последните, най-иновативни технологии могат да бъдат открити в цялата ни гама. От разкошните интериори до интелигентни и интуитивни системи за безопасност като LSS+, в нашите автомобили технологии и лукс съжителстват в унисон при всичко, което създаваме.

    technology premium specification exceptional technology as standard

ПОДОБРЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Много от нашите най-усъвършенствани системи са стандартни, но имате възможност да избирате и най-модерните предложения в сферите на развлечението, климатичната система и системите за безопасност.. Резултатът? Изискано усещане всеки път, когато застанете зад волана.

Когато шофирате, всичко е под контрол. С едно докосване на бутон на таблото може да промените и подобрите условията в купето спрямо вашите предпочитания.

АКУСТИЧНО СЪВЪРШЕНСТВО

Ние си партнираме с премуим аудио специалистите Mark Levinson®, разработвайки заедно индивидуални решения за озвучаване в нашите автомобили.

Mark Levinson® са тясно обвързани във всеки етап от разработването. Те започват работа в момента, в който имаме първата концепция, за да гарантират прецизното калибриране на аудиосистемата спрямо акустичните свойства на интериора. Разположението и калибрирането на високоговорителите е изцяло индивидуално за всеки модел.

    technology premium specification acoustic perfection 02

АБСОЛЮТНА ЧИСТОТА

Lexus и Mark Levinson® сме обединени от стремежа ни към акустично съвършенство. Нашите амбиции не познават граници и затова сме създали технология, която подобрява компресираните цифрово песни.

Системата Harman Clari-Fi® разполага със серия от предварително кодирани алгоритми, които анализират аудио сигнали в реално време, като заменят всички изгубени детайли в цифрово компресираните песни за изключително подобряване на възпроизвеждането. След като веднъж сте слушали музика в Lexus, вероятно няма да възприемете нищо с по-ниско качество.

ОПТИМИЗИРАНА АТМОСФЕРА

Атмосфетата в автомобила може да е невидима, но е от голямо значение. За нас тя е много важна - толкова много, че създадохме отличената с множество награди технология Nanoe®, която следи и регулира качеството на въздуха в купето на микроскопично ниво. Отивайки отвъд традиционните функции на климатичната система, това нововъведение гарантира непрекъснат комфорт по всяко време.

    technology premium specification optimised atmosphere

ПРИСТИГНЕТЕ СВЕЖИ

Изисканата Nanoe технология не просто прочиства въздуха, тя постига и идеална влажност.

За разлика от други системи, които изсушават кожата и очите, Nanoe гарантира, че след всяко пътуване ще се чувствате освежени, наслаждавайки се на оптимални условия.

АКТИВНА БЕЗОПАСНОСТ

Представете си, ако вашия автомобил имаше сетива - като вашите, но още по-способни. Нашата система за безопаност LSS+ превръща това в реалност. Със своя пълен набор от функции, тя работи интуитивно и интелигентно, за да подобри човешките възприятия, така че да може да се отпуснете и да шофирате уверено. В изцяло новия LS, тази технология отива дори по-далеч, предвещавайки бъдещето на безопасността в Lexus.

ИНТЕЛИГЕНТНА ПОДКРЕПА

Автомобилите на Lexus се развиват непрекъснато, ставайки все по-запознати със заобикалящата ги среда. Те предвиждат няколко хода напред, предотвратявайки сблъсъци, за да бъдете вие, вашите пасажери и пешеходци в безопасност.

Разбира се, вие контролирате ситуацията. Нашите системи за безопасност са крачка напред и предлагат помощ, когато е необходима. През останалото време те дискретно алармират, работейки невидимо и неуморно, за да подобрят вашата увереност.