ОТКРИЙТЕ LEXUS

ДИНАМИКА

Динамиката е по-важна от самата скорост. Истината се крие в усещането за пряка връзка с автомобила, пътя и сетивата. В Lexus чувстваме за наша мисия да ви отведем именно там.

СЪЗДАДЕНИ ЗА СПИРАЩИ ДЪХА ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Страстта е това, което ни прави хора. Тя ни кара и да създаваме вълнуващи автомобили. Макар нашето инженерство да е високотехнологично и иноватвно, когато проектираме, създаваме и тестваме моделите, ние поставяме чувствата от сетивата и удоволствието на първо място. Дали автомобилът ви задвижва във всеки един аспект? Предизвиква ли емоции? Цифрите и техническите спецификации са от значение, но в крайна сметка това, което наистина има значение за Lexus, е какво усещане осигурява всеки наш автомобил.

 •     lexus performance hub f philosophy

  ДИНАМИКА

  F ФИЛОСОФИЯ

  Нашият ангажимент към удоволствието и празника на сетивата при шофиране има име - философията 'F'. Независимо на кой Lexus се спрете, всички наши модели са проектирани да предоставят чисто, неподправено и изпълнено с вълнения изживяване.

 •     lexus performance hub lc 500

  ДИНАМИКА

  СПОРТНОTO КУПЕ LC

  LC бележи началото на нова ера за Lexus и неговите притежатели. Той е задвижван от нашата високотехнологична Multi Stage хибридна система, която гарантира вълнуващо изживяване зад волана.

 •     2017 lexus discover performance overview f models

  ДИНАМИКА

  F МОДЕЛИ

  Вдъхновени от нашата F философия, F моделите са витрина за страстта ни към динамиката. Настанете се удобно и станете свидетели на нови хоризонти в изживяванията зад волана.

 •     2017 lexus discover performance overview f sport

  ДИНАМИКА

  F SPORT

  Изберете вашия любим Lexus модел и му придайте спортна визия. Нашите F SPORT автомобили са с подобрен дизайн отвътре и отвън, както и с деликатни настройки на окачването за спиращо дъха изживяване.