Lexus Design awards hub text left

НАГРАДИ ЗА ДИЗАЙН НА LEXUS

ДИЗАЙНЕРСКИ СЪБИТИЯ LEXUS

Креативността има силата да промени света. Наградата за дизайн Lexus насърчава идеите, подкрепяйки млади дизайнери и творци, чиято дизайнерска работа обещава да оформи бъдещето по нов и вълнуващ начин.

    Lexus Design awards entries open

НАГРАДИ ЗА ДИЗАЙН НА LEXUS

НАГРАДИ ЗА ДИЗАЙН НА LEXUS 2018 - ОТВОРЕНО ЗА КАНДИДАТУРИ

Продължавайки да следваме нашата визия за по-добър свят чрез дизайна, Lexus отваря приема на кандидатури за годишната Награда за Дизайн на Lexus 2018.

    2017 lexus lda finalists hub asset

LEXUS DESIGN AWARDS FINALISTS

Само 12 финалиста ще бъдат избрани между хилядите заявки за участие. Осем от тях ще изложат своите творби по време на Седмицата на Модата в Милано, а четирима ще имат възможността да бъдат напътствани от международно признати дизайнери. Менторите ще спомогнат идеите на финалистите да видят бял свят, разработвайки всяка концепция до фаза прототип.

    2017 lda judges thumb

НАГРАДИ ЗА ДИЗАЙН НА LEXUS 2017

ЖУРИТО

Журите в годишните Награди за Дизайн на Lexus се състои от елитна група световноизвестни творци и специалисти по дизайнерски дисциплини, които преглеждат хиляди заявки за участие и избират дванадесет финалисти, четири победителя с прототипи и крайния победител в надпреварата.

    2017 lda mentor thumb

НАГРАДИ ЗА ДИЗАЙН НА LEXUS 2017

МЕНТОРИТЕ

Lexus лично са подбрали екип от експерти-дизайнери от световна класа, които напътстват и помагат на четиримата финалисти в LDA; в продължение на много месеци наставниците на Lexus ще предложат безценните им знания, търговски съвети и напътствия на финалистите, които разработват своите проекти за прототип.