2018 lexus safety accessories hero

ТЕХНОЛОГИЯ

LEXUS СИГУРНОСТ

Вашата сигурност е наш приоритет. Lexus Safety System + дефинира нова ера в превенцията на инциденти. Системата допълва шофьорските ви умения и подпомага сетивата ви, за да сте винаги уверени на пътя.

ОСНОВИТЕ НА СИГУРНОСТТА

Дори за най-умелите шофьори пътят може да бъде непредсказуем. Представяме ви активната безопасност, за да се се възползвате от интелигентните решения, които разработихме, за да противодействаме на най-честите причини за инциденти, така че да ви предпазим във всяка ситуация на пътя.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Lexus Safety System + е последната ни крачка по отношение на автомобилната безопасност. Родена от десетилетия на иновации и стриктно разследване на причините за инцидентите, Lexus Safety System+ чрез тези пет иновативни системи е насочена към трите ключови области на предотвратяване на произшествия: челни удари, непредвидени отклонения от лентата и инциденти нощем.

    safety system accordion

АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Без значение дали паркира или се подготвя да сменя лента, добрият водач винаги се адаптира към околния трафик. От Lexus са следвали този принцип, за да усилят сетивата ви посредством интуитивни функции, които изпращат уменията ви при шофиране до нови висоти.

     2019 lexus driver assist accordion
 • Следене на мъртвата зона

  Преодолейте границите на вашето периферно зрение. Системата за сляпата зона предупреждава водачите за всички препятствия, които може да не се виждат в огледалата за обратно виждане, за да ви дадат пълна картина за пространството около колата и ви позволяват да маневрирате с абсолютна увереност.

  Научете повече

 • Усъвършенствани функции за асистенция при паркиране

  Влизайте навсякъде с увереност. Нашите функции за асистенция при паркиране предпазват вашия автомобил, като засилват вашите сетива при шофиране, уведомяват ви за всички препятствия в реално време и увеличават спирачната сила, когато е необходимо.

  Научете повече

 • Адаптивни и 2-степенни адаптивни дълги светлини (AHS)

  В ролята на усъвършенстван Интелигентен асистент за управление на дългите светлини, Системата за адаптивни дълги светлини използва камера, разположена в горната част на автомобила, за да открие превозните средства напред, и автоматично оптимизира разпределението на светлината, така че фарът да осветява пътя без да заслепява превозни средства отпред или в насрещното движение. Двустепенната адаптивна система на дългите светлини е допълнително подобрение на Системата за адаптивни дълги светлини, позволяваща още по-добър контрол на светлинния сноп.

  Научете повече

LEXUS SAFETY SYSTEM +A

Като най-значимата ни стъпка към свят без пътни инциденти, Lexus Safety System + A е достъпна само за Lexus LS и доставя асистенция при шофиране от нов мащаб. Основавайки се на петте стълба на Lexus Safety System +, най-модерната ни система за безопасност разполага с първата в света технология, която увеличава удоволствието от шофирането и редуцира опасностите на пътя.

    2018 lexus safety adaptive high beam system