ДИЗАЙН

ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО

Смелото концептуално мислене е това, което задвижва дизайна на Lexus. Станете свидетел на някои от проектите, които ни отведоха далеч в бъдещето - те правят видимо невъзможното възможно.

ОБИКНОВЕНО СЕ ПРЕВРЪЩА В НЕОБИКНОВЕНО

Открийте как нашето нестандартно въображение ни позволи да се противопоставим на гравитацията с ховърборда SLIDE, да предложим нова перспектива на приключенията с концепцията за спортна яхта и да направим крачка в бъдещето със SKYJET. Дори проправихме нова пътека в света на луксозната динамика с Multi stage хибридната система в LC 500h.

 • ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО

  СПОРТНА ЯХТА

  Като страстен майстор-пилот, Акио Тойода не просто шофира автомобили. Безграничният изследовател в него не му позволява да разглежда автомобилите като единствените превозни средства. И яхтите привличат неговото внимание. От дълго време се вдъхновява от мощта и грацията на най-изтънчените модели.

  Знае, че експертно проектирана спортна яхта е чудесен, спиращ дъха луксозен атрибут към лайфстайла на Lexus. И я създадохме - Спортната яхта Lexus. Всички на борда.

 • ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО

  ХОВЪРБОРД SLIDE

  Запознайте се с ховърборда SLIDE: нова форма на движение. Създаден от най-умелите дизайнери, той представлява радикално ново решение на базата на скейтборд. За да създадем SLIDE, ключови технологии бяха преосмислени, създадени наново, откривайки нови технически решения на съществуващи проблеми.

  Трябваше да създадем мощна, електромагнитна маглев технология, интегрирана в изящен и устремен борд. Това означава, че трябваше да открием перфектния баланс между суперпроводници, магнити и течен азот. На всеки етап от процеса, разработващия екип отиваше отвъд границите на познатата технология.

Next steps