1. Discover Lexus
  2. Design
  3. Future visions
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО

Смелото концептуално мислене е това, което задвижва дизайна на Lexus. Станете свидетел на някои от проектите, които ни отведоха далеч в бъдещето - те правят видимо невъзможното възможно.

СПОРТНА ЯХТА

Като страстен майстор-пилот, Акио Тойода не просто шофира автомобили. Безграничният изследовател в него не му позволява да разглежда автомобилите като единствените превозни средства. И яхтите привличат неговото внимание. От дълго време се вдъхновява от мощта и грацията на най-изтънчените модели.

Знае, че експертно проектирана спортна яхта е чудесен, спиращ дъха луксозен атрибут към лайфстайла на Lexus. И я създадохме - Спортната яхта Lexus. Всички на борда.

ХОВЪРБОРД SLIDE

Запознайте се с ховърборда SLIDE: нова форма на движение. Създаден от най-умелите дизайнери, той представлява радикално ново решение на базата на скейтборд. За да създадем SLIDE, ключови технологии бяха преосмислени, създадени наново, откривайки нови технически решения на съществуващи проблеми.

Трябваше да създадем мощна, електромагнитна маглев технология, интегрирана в изящен и устремен борд. Това означава, че трябваше да открием перфектния баланс между суперпроводници, магнити и течен азот. На всеки етап от процеса, разработващия екип отиваше отвъд границите на познатата технология.