1. Discover Lexus
  2. Design
  3. Signature Styling
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

ОТЛИЧИТЕЛЕН СТАЙЛИНГ

ОТЛИЧИТЕЛЕН СТАЙЛИНГ


Нашият дизайнерски подход се определя от дизайнерския език L-Finesse. Какво означава това? Ние ви поднасяме най-новия дизайн и технология и се стремим към прецизността във всичко, което създаваме.

L-FINESSE

В подкрепа на този принцип, три основни ценности вдъхновяват и ръководят всяко естетическо решение, което взимаме.

01

Безупречно посрещане

Верни на концепцията Omotechnashi - японският дух на гостоприемство, ние правим повече от обикновено задоволяване на нуждите и желанията на водачите. Ние ги посрещаме безупречно, за да можете да изживеете невероятни мигове.
02

Проницателна Простота

Всичко, което създаваме, трябва да е носи интуитивно удоволствие от употреба и съзерцание. Всяка прекомерна сложност трябва да бъде отстранена, за да можем да провокираме откровени и чисти емоции от шофирането.
03

Интригуваща Елегантност

Всички наши автомобили притежават силата да привличат погледа и да обръща глави. Но те също улавят и задържат вниманието. Колкото повече гледате, толкова повече бивате привлечени. Не е чудно, че нашите дизайнери говорят за "визуални пътешествия".

ВРЕТЕНОВИДНА ПРЕДНА РЕШЕТКА

Нашата вретеновидна предна решетка е изключително разпознаваем дизайнерски елемент на Lexus. Тя е смело решение, което не може да бъде подминато.

L-ОБРАЗНИ ПРЕДНИ СВЕТЛИНИ

Нашите L-образни светлини са в хармония с вретеновидната предна решетка, създавайки впечатляващо присъствие. Предната и задната част на всеки автомобил предизвиква в съзнанието името на нашата марка. Винаги развиващи се, светлините се оформят от технологичния напредък, както и от стилистичното развитие.

ХАРАКТЕРЕН ПРОФИЛ

Всеки Lexus предлага забележителен странична визия. Профилите са устремени, за да представят сложната аеродинамика, докато дълбоките извивки отразяват първата буква от нашето име. Дизайнът, занаятчийството, инженерството и динамиката се съчетават в една отличителна визия.