ДИНАМИКА

LC СПОРТНО КУПЕ

LC е повратен момент от всяка гледна точка. Той бележи началото на нова ера за Lexus и за нашите клиенти. Създаден в ултра модерния ни аеродинамичен център в Япония, той осигурява удоволствие от шофиране като никой друг.

СЪЗДАДЕН ЗА ЕДНА НОВА ЕРА

Представен в Детройт през 2016 по време на Северноамериканското Автомобилно Изложение (NAIAS), LC веднага привлече вниманието на индустрията. Различни екипи в структурата на Lexus се ангажираха да създадат автомобил, който съчетава модерен дизайн с безпрецедентна динамика. Освен че е превъзходен за шофиране, той разкрива смелата визия за бъдещето на Lexus.

ОТ КОНЦЕПЦИЯ ДО РЕАЛНОСТ

Преминаването от концепция до реалност при LC е безпрецедентно. Експресивният дизайн се съюзява с върховото инженерство, за да създадат чисто удоволствие от шофиране, запазвайки луксозното усещане.

    lexus lc 500 concept to reality
 •     lexus lc 500 unprecedented achievement

  ОТ КОНЦЕПЦИЯ ДО РЕАЛНОСТ

  БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО ПОСТИЖЕНИЕ

  Това е необикновена идея, изпипана до най-малкия детайл. Вдъхновен от отличения с множество награди LF-LC, който направи своя дебют през 2012, LC разбива стандартите и очакванията в индустрията.

  Инженерите и дизайнерите на Lexus работиха неуморно, за да вдъхнат живот на LC. Точно както нашия популярен суперавтомобил LFA, LC е създаден от нашите майстори-занаятчии Takumi. Създаването на автомобили е тяхното призвание, а десетилетията опит означава, че познават прецизността и изяществото отблизо, отвеждайки стандартите до нови висоти.

 •     lexus lc 500 unmatched performance

  ОТ КОНЦЕПЦИЯ ДО РЕАЛНОСТ

  НЕСРАВНИМО ПРЕДСТАВЯНЕ

  Застанете зад волана на LC и ще изпитате уникално изживяване, благодарение на серия от иновативни нововъведения. Ще бъдете поразен от динамичния лукс на модела - елегантна, експресивна и сякаш отлята интерпретация на нашата дизайнерска философия L-finesse.

  Под зоркия поглед на Takumi, LC е един от първите автомобили, изцяло разработени в ултра модерния ни аеродинамичен изследователски център в Япония. Той предвещава началото на една нова ера.

MULTI STAGE ХИБРИД

LC 500h представя изцяло нова хибридна технолгия на Lexus. Той е задвижван от революционна Multi Stage хибридна система, която предоставя ефективна мощ без компромис със спортното поведение.

    lexus lc 500 next generation power

MULTI STAGE ХИБРИД

СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ МОЩ

Станете свидетел на следващото поколение хибрид. В Multi Stage хибридната система на Lexus два източника на енергия работят в интелигентен унисон. Електромоторът, който получава мощност от батерия и бензиновия двигател могат да задвижват автомобила поотделно. Или могат да работят заедно, когато е необходимо.

Резултатът? Невероятна ефективност, ниски емисии, вълнуващо шофиране и спиращо дъха ускорение. Нашата система следи пътните условия и неусетно контролира потоците на енергия, аранжирайки перфектен баланс. А ако желаете, може да се намесите чрез селектора за избор на режим на шофиране.

Multi Stage хибридната система прави спортния хибрид възможен. Добавена е 4-степенна автоматична трансмисия, която позволява симулация на общо 10 предавки, които водачът може мигновено да превключва. Подайте газ за бърз прилив на мощ или се наслаждавайте на интелигентна ефективност при ниски скорости.

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕ

Инженерните решения в LC са изпипани до съвършенство, за да гарантират несравнимо удоволствие от шофиране. Ние знаем, че дори най-малкия компонент може да има голямо значение.

    lexus lc 500 driving dynamics
 •     lexus lc 500 a drive like no other

  ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕ

  НЕСРАВНИМО УПРАВЛЕНИЕ

  Двигателя на LC 500 изполва двойна система за захранване със свеж въздух. Това подобрява "дишането" на двигателя и осигурява зашеметяващ звук - музика за ушите на всеки. Този атмосферен двигател е отлично допълнение към изящното спортно купе, гарантирайки лесно управление и несравнимо удоволствие зад волана.

  Пътешествайки с Lexus в бъдещето, ние създадохме изцяло ново изживяване при шофиране. Характерът и усещането от LC не могат да бъдат сравнение с никой друг Lexus.

 •     lexus lc 500 built for agility

  ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕ

  СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ МАНЕВРЕН

  Вдъхвайки живот на LC, ние си представяхме крайния резултат през цялото време: по-директно и усъвършенствано усещане при шофиране. Маневрено, прецизно, мощно.

  Искахме да създадем върхово качество на возене, което отива на луксозно спортно купе, но и такова, което изненадва и запалва страстите у водача. Ако сте имали възможност да шофирате LC за кратко ще знаете, че сме постигнали желания краен резултат.