ДИНАМИКА

F SPORT

Всеки F SPORT модел черпи вдъхновение от суперавтомобила LFA, RC F и GS F, подобрявайки поразяващата визия на гамата Lexus с подчертано спортен стайлинг. 'F' философията е внедрена чрез съчетание от мускулест екстериорен дизайн, спортно ориентиран кокпит и ексклузивно настроено окачаване, предоставщи върхово изживяване зад волана на всеки F SPORT модел.

ЕКСТЕРИОРЕН F SPORT ДИЗАЙН

F SPORT стайлингът е създаден да привлича погледи с отличителната вретеновидна предна решетка, специфични вложки и хромирани детайли. Големите въздухозаборници за охлаждане на спирачната система и аеродинамични елементи в долната част на предната броня акцентират върху мощния и агресивен стайлинг, добавяйки допълнителна сила на притискане. Уникалните алуминиеви колела и дискретни F SPORT емблеми завършват дизайна, препращайки към корените на на марката на пистата Fuji Speedway.

 •     lexus f sport section02 02

  ЕКСКЛУЗИВНИ КОЛЕЛА И НАСТРОЙКА НА ОКАЧВАНЕТО

  Дизайнът на олекотените алуминиеви колела е допълнен с нископрофилни гуми, гарантиращи отлично сцепление в завои. Настройката на предното и задното окачване са прецезирани така, че подобрят управлението и комфорта на возене.

 •     lexus f sport section02 03

  ЕКСКЛУЗИВНА ПРЕДНА БРОНЯ И РЕШЕТКА

  Отличителната вретеновидна предна решетка и броня с уникален F SPORT дизайн са смели дизайнерски решения на Lexus. Дълбоката долна секция притежава интегриран спойлер, завършен от кореспондиращи с основната две странични решетки.

F SPORT ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ

Вдъхновените от моторните спортове интериорни детайли в нашите F SPORT модели включват седалки с изразена странична опора, машинно изработени алуминиеви педали и F SPORT волан. Заемете вашето място в съвършено изработения кокпит и ще станете свидетел на внимателното съчетание на всеки детайл, улесняващ връзката ви с автомобила и гарантиращ спортно изживяване.

    lexus f sport section03 00
 •     lexus f sport section03 01

  МОТОРСПОРТ СЕДАЛКИ

  Поддържайки вашата позиция от рамене до колена в завои, F SPORT седалките са изработени с изключително детайлен профил. Изящните шевове са изпълнени ръчно от нашите майстори-занаятчии 'takumi'.

 •     lexus f sport section03 02

  ВДЪХНОВЕН ОТ ПИСТАТА ДИСПЛЕЙ

  Динамичният дизайн на F SPORT инструменталните уреди осигуряват пълна информация от автомобила, за да сте запознати с параметрите пред погледа ви. Свързано със селектора за избор на режим на шофиране, осветяването на таблото се променя в зависимост от избрания режим.

  Забележка: наличен при избрани модели в гамата на Lexus.

 •     lexus f sport section03 03

  СПОРТЕН ВОЛАН И ПЕДАЛИ

  Гордо носещ емблемата 'F', ергономично оформеният спортен волан е завършен с ексклузивна перфорирана кожа и притежава пера за смяна на предавките. Под краката ви ще откриете машинно изработените алуминиеви педали, отразяващи моторспорт наследството на F SPORT модификациите.

  Забележка: наличен при избрани модели в гамата на Lexus.