ДИНАМИКА

F' ФИЛОСОФИЯ

Ние вярваме, че динамиката е много повече от чистата мощ на автомобила. Тя е свързана с неподправените усещания - физически и емоционални.

СТРАСТ ЗА ДИНАМИКА

Ние сме посветени в създаването на удивителни преживявания. Онези, които запалват сетивата, разтърсват страстите, повишават уменията и свързват водачите с техния автомобил и пътя под тях. Философията 'F' притежава същия заряд, който отдаваме на този ангажимент и гледна точка, за да може всеки път, в който управлявате вашия 'F' модел на Lexus, удоволствието от шофиране да бъде различно от обикновеното.

РОДЕНИ НА СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ПИСТА

Как се създава автомобил, който поставя на пиедестал уникалността и спиращите дъха изживявания зад волана? Те се раждат и усъвършенстват на състезателната писта. Ние тестваме нашите автомобили там, където легендите в света на моторните спортове печелят битки, чупят рекорди и вдигат адреналина на зрителите.

    lexus lfa born on track
 •     lexus fuji nurburgring

  РОДЕНИ НА СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ПИСТА

  ПИСТИТЕ FUJI SPEEDWAY & НЮРБУРГРИНГ

  По-голямата част от тестовете си провеждаме на легендарната японска писта Fuji Speedway. Една от най-предизвикателните писти в света, именно тя е част от емблемата 'F', която въплъщава нашата философия 'F'.

  Освен това провеждаме и тестове в Европа - на популярната немска писта Нюрбургринг. Версията Nurburgring Edition на легендарния LFA отдаде почит към това поразяващо място. Модификацията е изключителна и много рядка - произведена е в тираж от само 50 броя.

  Новото луксозно купе LC 500 направи своя дебют по време на годишното състезание 24-те часа на Нюрбургринг. То бе представено по време на парада преди началото на състезанието.

 •     lexus the master driver

  РОДЕНИ НА СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ПИСТА

  МАЙСТОРИТЕ ПИЛОТИ

  В Lexus високо ценим качествата и опита, които извличаме от тестовете. За нас именно те са основата на доброто представяне. Неразделно свързани с майсторската изработка, всички изпитания са под зоркото око на майсторите Takumi.

  Като потвърждение за голямото значение, което отдаваме на тестовете, Акио Тойода, Президент на Lexus, също е майстор-пилот на Lexus. Той сяда зад волана на всеки нов модел и дава своята финална оценка за динамичните му качества. Обикновено той се фокусира върху емоционалното пътешествие, което му доставя всеки автомобил. Получава ли онази тръпка, ще я получите ли вие?

 •     lexus performance heritage

  РОДЕНИ НА СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ПИСТА

  МОЩНО НАСЛЕДСТВО

  Lexus LFA е суперавтомобил във всяко отношение. Той продъжава и надгражда нашето наследство от състезателни иновации. Неподправен пример за амбициозна визия с експертно изпълнение, той отразява леката лудост в нашата страст, която ни кара да продължаваме да предизвикваме границите на възможното.

  LFA е продуктът, с който ще се докоснете до най-съкровеното въплъщение на нашата страст да създаваме върхова свързаност между автомобил и водач. Но революционният дух и оборудване оказват дълбоко влияние върху други автомобили в гамата ни, особено нашите 'F' модели. Онова, което прави дебют с LFA скоро намира приложение другаде. Преследваме най-удивителното, най-вдъхновяващо представяне в цялата гама на Lexus, а за да го постигнем, сме разположили нашата тестова лаборатория там, където й е мястото - на състезателната писта.

БЕЗКОМПРОМИСНА ДИНАМИКА

Ние преследваме най-чистата и спираща дъха динамика в цялата гама на Lexus. А за да го гарантираме, пренесохме нашата лаборатория за иновации на състезателната писта.

 •     2017 lexus discover performance overview f models

  БЕЗКОМПРОМИСНА ДИНАМИКА

  F МОДЕЛИ

  Всички наши 'F' модели ви предоставят максимална динимика и истинска наслада от шофиране - съвършеното въплъщение на нашата 'F' философия.

 •     2017 lexus discover performance overview f sport

  БЕЗКОМПРОМИСНА ДИНАМИКА

  F SPORT

  С F SPORT имате възможност да се насладите на вълнуващия 'F' привкус във всеки модел на Lexus. Бъдете свидетел на дизайнерски подобрения и деликатна настройка на окачването, които гарантират спортно изживяване.