lexus LF FC hero

LF-FC

СЕДАН С ВОДОРОДНА ГОРИВНА КЛЕТКА

Следващото поколение луксозна концепция LF-FC направи своята гръмка премиера по време на Автомобилното изложение в Токио 2015; тя представи истински визионерски подход към новия луксозен седан.

 • LF-FC КОНЦЕПЦИЯ

  Един вдъхновяващ поглед в бъдещето. Първият концептуален автомобил с горивна клетка. LF-FC е спиращ дъха и същевременно изключително елегантен седан с 4 врати, ускоряван от иновативна система за задвижване на четирите колела. LF-FC не е обикновено упражнение за дизайн, а мисията му е да пренареди вашите очаквания.

    lexus lf fc quoteblock bg
    lexus lf fc quoteblock fg

LF-FC ПРЕДСТАВЯ НАШИЯ ПРОГРЕСИВЕН ЛУКС И ХАЙ-ТЕК ВИЗИЯ ЗА БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ

Токуо Фукуичи, Президен на Lexus International

ФИЛОСОФИЯ L-FINESSE

Екстериорният стайлинг на LF-FC въплъщава дизайнерската философия на Lexus - L-Finesse: съвършен микс от простота и елегантност. Отличителната предна решетка с нов дизайн доминира отпред, завършена от преливащите L-образни дневни светлини.

 •     lexus lf fc section02 01

  СПИРАЩА ДЪХА ЕЛЕГАНТНОСТ

  Ще откриете едни и същи преливащи линии в целия дизайн на LF-FC, подчертани в задната част от трикомпонентни стоп светлини. Когато видите цялостния профил на тази концепция ще започнете да оценявате радикалния стайлинг. Единствено тогава се разкрива пълнотата на характера на LF-FC.

 •     lexus lf fc section02 02

  ВИЗИОНЕРСКИ ДИЗАЙН

  С преливащ от предната до задната част таван, LF-FC е създаден за правите пътища, но и да покорява виещи се планински трасета. 21" алуминиеви колела с карбонови спици добавят още един стилен детайл.

ВЛЕЗТЕ В LF-FC

Заповядайте в един футуристичен свят на интуитивни технологии и лукс. Настанявайки се ще бъдете посрещнати от ненатрапчива холограмна проекция в централната конзола. Управлението без допир се осъществява с жестове, управлявайки автономното управление, инфотейнмънт системите и климатичната уредба.

    lexus lf fc section03 00
 • ЗАВЛАДЯВАЩ ЛУКС

  Купето е разделено на две секции: горната половина създава усещане за простор, позволявайки на водача да се концентрира върху пътя пред него. Гледайки автомобила на нивото на очите, облечените в aniline кожа предни седалки сякаш преливат в панелите на вратите и таблото.

 •     lexus lf fc section03 01

  ЗАДВИЖВАНЕ С ГОРИВНА КЛЕТКА

  Концептуалният автомобил със задвижване на четирите колела получава мощност от водородна горивна клетка. Оптималното разпределение на масите е постигнато с разполагане на горивните клетки в задната част на автомобила, управляващият блок отпред и Т-форма на резервоара по средата.

 • ТЕХНОЛОГИИ С ВЪОБРАЖЕНИЕ

  Автоматизираните технологии с повишена разпознаваемост на трафик ситуации, предвиждане и преценка осигуряват безопасно и ефективно шофиране - уверено вървим напред в създаването на свят без катастрофи.

 • lexus lf fc section03 03