АВТОСАЛОН

LEXUS НА АВТОСАЛОН ЖЕНЕВА 2019

Два нови Lexus модела са представени с премиера на Автосалон Женева 2019. Единият модел представя въодушевяващото футуристично дизайн мислене на марката, а другият - рекордите й на световната сцена на моторспорта.

 • 2019 lexus geneva motor show rc f track edition

  RC F TRACK EDITION

  ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С RC F TRACK EDITION: УСЪВЪРШЕНСТВАНАТА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ДИНАМИЧНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА LEXUS

  Хората с бензин в кръвта и почитателите на моторните спортове ще се влюбят в изключителния 2020 RC F Track Edition. От карбоновите керамични спирачки, характерни преди всичко за суперавтомобилите, до намаленото тегло и повишената притискателна сила - всичко това ясно показва, че RC F е създаден за ценители.

 • 2019 lexus geneva motor show lc convertible

  LC КАБРИОЛЕТ

  ДИЗАЙН НА КОНЦЕПТУАЛЕН МОДЕЛ LC КАБРИОЛЕТ: ВЪРХОВА КРАСОТА

  Новият Lexus концептуален модел LC кабриолет е мощнa и "драматичнa" интерпретация на роудстър. Целта за създаване на автомобил с върхова красота от дизайн гледна точка е постигната чрез съчетание на японска естетика с уникално усещане при шофиране - такова, каквото само кабриолет може да осигури.

  Атлетичните пропорции на концептуален модел LC кабриолет му дават издължена, ниска и фина форма, а купето осигурява отлично издържано естетически красиво пространство за комфорт, както на водача, така и на пътниците. Гладката бяла кожа на специално оформените седалки привлича погледи с акцент в жълто без да нарушава естествената елегантност на цялостния дизайн.