1. Discover Lexus
  2. Lexus Lc convertible debut
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОНЦЕПТУАЛНИЯ МОДЕЛ LEXUS LC КАБРИОЛЕТ

Дебютът на концептуалния модел Lexus LC Кабриолет по време на международното Северноамериканско автомобилно изложение NAIAS 2019 даде сигнал за най-новата еволюция на марката, откакто LC Купе шокира автомобилния свят в Детройт преди три години.

АРТИСТИЧНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ

 

Открит роудстър, който е артистичната интерпретация на LC Купе. Целта на дизайна на концептуалния кабриолет е изразяване на "абсолютната красота". От линията на предното стъкло, до плавните контури на задната част, в която се прибира покрива, всяка линия от концептуалния модел LC Кабриолет е създадена, така че да предизвиква емоционална реакция. С впечатляващ дизайн от всеки ъгъл, LC Кабриолет заема позицията на силно желан, иконичен модел в цялата гама на Lexus.

 

ИЗТЪНЧЕНА ЕЛЕГАНТНОСТ

 

В допълнение към визуалната съблазнителност на екстериора, концептуалният модел LC Кабриолет привлича водачи и пътници с чара в интериора си, който отговаря на всякакви нужди. От комфорта на специално разработените седалки, до усещането от докосването на всеки бутон, всичко в LC Кабриолет е проектирано така, че да превръща дори най-обикновеното пътуване в специален повод. Светлата бяла кожа изобилства, докато жълтият акцент в шевовете добавя щипка цвят без да отвлича вниманието от изтънчената елегантност, заложена в цялостния дизайн.

 

НАСЛЕДЕНА ДИНАМИКА

 

Смелите екстериорни линии на концептуалния модел LC Кабриолет подсилват динамичните му гени. Неговите къси надвеси, 22-инчовите колела и широка стойка напомнят за динамичния потенциал на автомобила.