ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С LC

Ако някога е съществувал автомобил, който е разполагал със силата да остави незаличимо впечатление на всичките ви сетива, то това е новият Lexus LC. Ние взехме отличения с множество награди LF-LC и го превърнахме в зашеметяващ сериен автомобил. Lexus LC е не просто 2+2-местно купе, което ще ви плени с изящната си естетика - то е усъвършенствано до най-малкия детайл от екип от над 4000 дизайнери, инженери и техници, за да предостави истинско удоволствие от шофиране.


 

 
  2017 lexus lc key features
 • Перфектно изваяно купе

  Отличителната вретеновидна предна решетка на Lexus допълва уникалната конфигурация на предните фарове, а компактното инженерство позволява ниско разположен преден капак. Отзад, покривът елегантно се влива между широките калници на задните колела, подчертавайи мускулестата визия.

 • Избор от спиращи дъха задвижвания

  С 5.0-литровия V8 бензинов двигател и 10-степенната Sport Direct Shift автоматична трансмисия, LC 500 е впечатляващо бърз. А LC 500h предлага първата в света Multi Stage хибридна система с 4 предавки, оборудвана с 3.5-литров V6 бензинов двигател, куплиран с усъвършенстван електромотор.

 • Спиращо дъха задвижване

  С ръчно изработения 5.0-литров двигател LC 500 е удивително бърз и с невероятен V8 звук. 10-степенната Sport Direct Shift автоматична трансмисия предлага изключително бързи смени на предавките, а системата AI-SHIFT избира оптималната предавка в зависимост от предпочитания стил на шофиране.

 • Спиращо дъха задвижване

  LC 500h предлага първата в света Multi Stage хибридна система с 4 предавки. Тя комбинира 3.5-литров V6 бензинов двигател с модерен електромотор в Multi Stage Хибридна система, за екстремно ефективно и същевременно динамично преживяване.

 • Технологии за олекотяване

  Изключително здравата и лека подсилена с карбонови нишки пластмаса (CFRP) е използвана в покрива и панелите на вратите на LC. Вратите, багажника и предния капак са изработени от олекотен алуминий, а спиращото дъха купе използва високоякостна стомана.

 • Ориентиран към водача кокпит

  Ергономичната интелигентност на кокпита ви дават увереност за вълнуващи изживявания зад волана. Инструментите за управление и дисплеите са разположени интуитивно там, където очаквате да бъдат. А често използваните бутони, като този за Избор на Режим на Шофиране е разположен в непосредствена близост до ръката.

ДОКОСНЕТЕ СЕ ДО LC

Нищо не бе оставено на произвола, когато създавахме луксозното купе LC. Отричането на компромиса е в основата на вложените технологии и инженерство, които се крият под съблазнителното купе. Създадено да надмине всички очаквания, LC бележи началото на една нова и вълнуваща ера в историята на Lexus.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА LC

Моделът не е представителен за гамата.

ДРУГИ МОДЕЛИ В НАШАТА ГАМА