НОВИЯТ ES

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИЗЦЯЛО НОВ, СМЕЛ ВЪНШЕН ВИД

Насладете се на уникално преживяване с количествена промяна в дизайна, лукса, удоволствието от шофирането и иновативните технологии.

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИЗЦЯЛО НОВ, СМЕЛ ВЪНШЕН ВИД

Изключително провокативен, вълнуващият Lexus ES разбива предразсъдъците за луксозните седани. Възползвайки се от изцяло нов и смел подход за разработка на дизайна, го направихме по-нисък, по-широк и по-елегантен. Съчетавайки зашеметяващ силует като на купе с просторното пространство и изисканост на флагмански седан, ES предлага елегантност и комфорт в един изключителелен автомобил .


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Радикално нов дизайн

  Благодарение на своето шаси, ES демонстрира елегантен страничен профил, широка стойка и нисък център на гравитация. Освен това, и въпреки елегантната му купе линия на покрива, нашият седан предлага водещи в класа си пространство за краката и простор за пътниците.

 • Ориентиран към водача кокпит

  Head-Up дисплеят (HUD) позволява на водачите да се концентрират при шофиране. Селектротът за избор на режим на шофиране е разположен до рамката на инструменталното табло, така че да се използва лесно без промяна на позицията на шофиране. Позицията на шофьора намалява умората и предлага отлично усещане на обгръщане.

 • Ново оформление на кокпит пространството

  Функционалността на модерния Human Machine Interface (HMI) комбинира естетичен дизайн, който предлага интуитивност и лекота при управление, свързани екрани с усещане за дълбочина и персонализация, която обслужва индивидуални предпочитания.

 • Дизайн, вдъхновен от „хадори"

  Нашите майстори занаятчии „такуми" предусещат всички изящни детайли - от шевовете на седалките до острите и съблазнителни вложки F Aluminium, вдъхновени от красотата на полирания, японски меч в „хадори".

 • Върхова безопасност

  За разчитане на пътя напред, оборудвахме ES с най-новата система Lexus Safety System+, която включва разпознаване на пешеходци през нощта, разпознаване на велосипедисти, Асистент за следване на лентата (LTA) и двустепенна система за Адаптивни дълги светлини (AHS).

 • Динамична система за поддържане на постоянна скорост и дистанция

  Предлагайки интеграция на Асистент при всяка скорост и Асистент за разпознаване на пътните знаци, Динамичната система за поддържане на постоянна скорост и дистанция помага на шофьора да поддържа безопасна дистанция от автомобила отпред. Когато пътят напред е свободен, ES автоматично ускорява до предварително зададената постоянна скорост.

ОТКРИЙТЕ ЦВЕТОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Специфицирайте ES към вашите изисквания, експериментирайте с вашите предпочитания за цветове или продължете напред, за да разгледате характеристиките и галерията.

Кликнете върху автомобила, за да завъртите

ES седан 4 врати 2.5 л. самозаряден хибрид (218 к.с) e-CVT Luxury / Black

ИЗПИТАЙТЕ UX УСЕТЕТЕ ES

ИЗПИТАЙТЕ UX УСЕТЕТЕ ES

Моделът не е представителен за гамата.

ДРУГИ МОДЕЛИ В НАШАТА ГАМА