1. New Cars
 2. All New RX
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
ИКОНАТА Е ВЕЧЕ ТУК

RX

ЕВОЛЮЦИЯТА НА ЕДНА ИКОНА 

Готови ли сте да сте първите, които ще изпитат лично лукса на изцяло новия RX? Резервирайте пробното си шофиране днес.

image - no description

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS RX

RX вълнува от пръв поглед, като емблематичен луксозен SUV, създаден за да накара хората да се обръщат след него и да бъде винаги водещ. Впечатляващо комфортен, с динамика, ясно изразена дори в покой, той ви очаква за вълнуващо шофиране.

 • ТИП НА КАРОСЕРИЯТА
  SUV
 • СЕДАЛКИ
  5
 • НИВА НА ОБОРУДВАНЕ
  4
ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS RX

ВЪНШЕН ВИД НА ИКОНА

5-то поколение RX излъчва невероятна увереност. Погледът е привлечен от новия дизайн на „вретеновидното купе“, източеният преден капак и големите 21-инчови колела. Новата решетка с характерна сигнатура се слива с предната част на автомобила, а по-елегантните тройни предни LED светлини подчертават дръзката стойка. Допълнителната динамика идва от по-дългото междуосие на RX и скулптурно изваяните линии.

 • ПОРАЗИТЕЛЕН ВИД
 • ДИНАМИЧЕН ДИЗАЙН
 • РЕАЛНО ПРИСЪСТВИЕ
RX ВЪНШНОСТ

ТРИ ВАРИАНТА ЗА ЗАДВИЖВАНЕ

Изберете измежду три вълнуващи задвижвания. RX 450h+ Plug-in Hybrid може да ви осигури над 65 км шофиране без емисии. RX 350h с 4-то поколение самозареждаща се хибридна технология е изключително ефективен. А RX 500h, първият в историята Lexus хибрид с двигател с турбокомпресор.

RX ВЪНШНОСТ

ЯРКО ИЗРАЗЕНО ПОВЕДЕНИЕ

Насладете се на естествен диалог между автомобил и водач. RX е базиран на по-лека, по-здрава платформа, има по-нисък център на тежестта и ново задно окачване с многораменна конструкция. Резултатът е невероятна мощност, изключителен комфорт.

RX ВЪНШНОСТ

АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ЕДНА ИКОНА

RX си остава истинска икона на пътя. Новите му изразни средства включват наподобяваща тази на купе линия на покрива с характерни черни задни колони. В задната част, изградените от един ред LED светлини със стилна графика на Lexus подчертават стойката на автомобила.

RX ВЪНШНОСТ

ФУНКЦИОНАЛНА КРАСОТА

С ясно изразеното наследство на характера на RX, този нов модел излъчва динамика, красота и увереност.

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS RX

УНИКАЛЕН ЛУКС

Плъзнете се в луксозната кабина на RX и веднага ще разберете, че тук са работили прочутите занаятчии на Lexus Takumi, дарявайки в еднаква степен дълбоко усещане за Omotenashi на водача и пътниците.

 • ПЪТУВАНЕ В ПЪРВА КЛАСА
 • ФУТУРИСТИЧНА ВИЗИЯ
 • ТЕХНОЛОГИЯ С ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
RX ИНТЕРИОР

ОБРАЗЕЦ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Инженерите създадоха SUV, който гарантира във всеки един момент безопасността. Системите за подпомагане на водача включват усъвършенстваната система за предпазване от челен сблъсък, която открива мотоциклети и други обекти по пътя на автомобила..

RX ИНТЕРИОР

ЦЕЛЕНАСОЧЕН И ИНТУИТИВЕН

Интериорът на RX създава усещане за простор, с повече място за краката и по-изчистен дизайн. Интерфейси като големия Head-Up дисплей и интуитивното оформление на инструментите осигуряват спокойна концентрация на пътя. Амбиентното осветление с палитра от 64 цвята.

RX ИНТЕРИОР

РАЗБИРАНЕТО НА LEXUS ЗА ЛУКС

„Опитни занаятчии създадоха среда на съвременен лукс с помощта на най-добрите материали. За първи път можете да изберете интериор без кожа, със седалки, волан и лост за режимите на трансмисията, облицовани във висококачествена тапицерия Tahara.

RX ИНТЕРИОР

ШОФИРАНЕ КАТО НИКОЕ ДРУГО

Интериорът на RX съчетава традицията с бъдещето, създавайки уникален стил на лукс и несравнимо изживяване при шофиране.

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS RX

МОДЕЛ, СЪОТВЕСТВАЩ НА ВАШИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ

image - no description
image - no description
RX 350h

САМОЗАРЕЖДАЩ СЕ ХИБРИД

Наслаждавайте се на комфорт и увереност във всяка ситуация на пътя със самозареждащия се хибрид Lexus RX 350h. Автомобилът прецизно оркестрира мощността на 2,5-литровия бензинов двигател и електрическия(те) мотор(и), осигурявайки 250 к.с. по DIN/184 kW. Резултатът е ускорение от 0 до 100 км/ч само за 7,9 секунди, съчетани с изключителна ефективност и по-ниски емисии. Системата зарежда батерията при шофиране, движение по инерция или спиране, осигурявайки превъзходен пробег.

RX 450h+

PLUG-IN ХИБРИД

„Изключително тих и предлагащ ниски общи емисии на CO2, Lexus RX 450h+ Plug-in Hybrid вдига нивото на представите за един „безкомпромисен“ електрифициран автомобил. С мощност от 309 к.с. по DIN, той предлага вълнуващо ускорение от 0 до 100 км/ч за 6,5 секунди, благодарение на Plug-in хибридна система с голям капацитет, съчетаваща 2,5-литров бензинов двигател с мотор/генератор и литиево-йонна батерия с капацитет 18,1 kWh. Чисто електрическият пробег от над 65 км е съчетан с максимална скорост, достигаща 135 км/ч в Режим EV. Разходът на гориво е едва 1,1 - 1,2 л на 100 км при съчетано шофиране на ток и в хибриден режим.

image - no description
image - no description
RX 500h

PERFORMANCE HYBRID

Проектиран с цел постигане на върхова електрифицирана динамика, завладяващият нов RX 500h Performance Hybrid е първият хибрид с двигател с турбопълнене на Lexus. Мощността се гарантира от напълно нова хибридна архитектура, състояща се от 2,4-литров турбо двигател и 6-степенна автоматична скоростна кутия, с обща мощност 371 к.с. по DIN/273 kW за вълнуващо ускорение 0-100 км/ч от 6,2 секунди. Позволявайки по-активна връзка между пътя и волана, системата за контрол на задвижващата сила DIRECT4 осигурява невероятна стабилност при управление дори при висока скорост.