LS

ИНОВАТИВЕН ФЛАГМАН СЕДАН

Няма нищо, което се доближава до седанът LS: той е съвършено съчетание от инженерство, комфорт и лукс.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С LS

Резултат от 5-годишно креативно приключение, изцяло новият, пето поколение флагман на Lexus трансформира луксозния седан в нова форма. Нашите дизайнери непрекъснато предизвикват границите на възможното, но с последното поколение LS отиват далеч отвъд технологичните очаквания. Той предлага върхово поведение на пътя, маневреност и спираща дъха динамика без да жертва безкомпромисния лукс и комфорт, традиционно свързван с Lexus.


 

 
  2018 lexus ls 500h key features
 • Истинско Omotenashi посрещане

  Вдъхновено от японското гостоприемство, когато докоснете дръжката на вратата, LS се повдига, за да ви посрещне, а страничните опори на седалките автоматично се отварят, за да улеснят влизането вътре.

 • Седалки с настройки в 28 посоки и Shiatsu масаж

  За да бъдете във форма, седалките с възможност за настройка в 28 посоки могат да изпълняват масажи shiatsu, a пътниците на задните седалки могат да се насладят на поставка за крака, седем вида shiatsu масажи и допълнително отопление.

 • Mark Levinson® Surround Озвучаване

  Заглушенената и спокойна атмосфера на купето е идеалното място за системата Mark Levinson®, включваща технология Quantum Logic Immersion, за да създаде уникално 3D концертно изживяване.

 • Бензинова или Хибридна технология

  С избор между Multi Stage хибрид или 3.5-литров V6 туин-турбо бензинов двигател, LS продължава да задава стандартите за динамика, плавност, тишина и разход на гориво.

ДРУГИ МОДЕЛИ В НАШАТА ГАМА