1. New Cars
  2. NG NX Landing Page
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

НОВИЯ LEXUS  NX

Създаден да вълнува

Поразителният облик, ненадминатата хибридна технология и изключителното поведение на пътя превръщат изцяло новия Lexus NX в преживяване от друго измерение.

Страстта идва като стандарт в новия ни луксозен SUV. Смелият стил е подчертан от изваяната преден профил и знакова решетка, както и от широката задна част. В унисон те чертаят линии на характера, загатващи жизнеността, която се крие под повърхността. Независимо дали е паркиран или в движение, елегантният NX излъчва отличително присъствие в съответствие с изключителното си родословие.

Вземи всичко от всеки момент

Заемайки мястото си зад волана, мигновено ще бъдете обзети от усещането за електрифицирана мощ и пъргавина. Тихата сдържаност в комбинация с лекотата на навигирането на магистрали, планински пътища или градски улици дестилират връзката ви с пътя до най-чистата ѝ форма. Подобрената аеродинамика и нисък център на тежестта придават уникално усещане за контрол при ускорение и завои.

Поведение, заредено с фин размах

Съблазнителният завършек на интериора, акцентиран от традицията Такуми, предизвиква сетивата. Мекотата на разкошната тапицерия. Непогрешимия умисъл във всеки детайл. Успокояващата тишина, нарушена единствено от обновената мултимедийна система с кристален Premium Surround звук. S-Flow система за климата, адаптираща се спрямо позицията на слънцето и заетите седалки за оптимален комфорт. Lexus NX е дефиницията на първа класа.

Празник на майсторство-то

  • Нови самозарядни и plug-in модели

  • Многообразието в хибридното задвижване прави Lexus NX далеч по икономичен и щадящ околната среда от своите бензинови и дизелови аналози. Резултат от над 15-годишен опит в електрификацията, самозарядната батерия в NX 350h снабдява автомобила с допълнителна мощ и ускорение на цената на най-ниски в класа емисии. Революционният NX 450h+ поставя нови стандарти в plug-in категорията в контекста на живот и представяне на батерията, ускорение и ефективност.