1. New Cars
 2. RX
 3. Надеждност и Гаранция
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Гаранция

LEXUS RELAX

Lexus Relax прави революция в начина, по който се грижим за вашият автомобил, така че да ви осигури пълно спокойствие. Като доказателство за качеството, надеждността и дълготрайността на нашите автомобили, ние предлагаме безпрецедентна 12-месечна допълнителна гаранция до максимум от 10 годишната възраст на вашия Lexus.

Безопасност

Lexus Safety System + е последната ни крачка по отношение на автомобилната безопасност. Родена от десетилетия на иновации и стриктно разследване на причините за инцидентите, Lexus Safety System+ чрез тези пет иновативни системи е насочена към трите ключови области на предотвратяване на произшествия: челни удари, непредвидени отклонения от лентата и инциденти нощем.

 • Система Pre-Collision System с разпознаване на пешеходци (PCS)

 • С-ма за предупреждение при напускане и асистент за следене на лентата

 • Система за предупреждение при напускане на лентата с асистент за следване на лентата

 • Интелигентен асистент за автоматично управление на дългите светлини (AHB)

 • Динамичен круиз контрол с радар (DRCC)

 • Асистент за разпознаване на пътните знаци (RSA)

Без значение дали паркира или се подготвя да сменя лента, добрият водач винаги се адаптира към околния трафик. От Lexus са следвали този принцип, за да усилят сетивата ви посредством интуитивни функции, които изпращат уменията ви при шофиране до нови висоти.

 • Следене на мъртвата зона

 • Усъвършенствани функции за асистенция при паркиране

 • Адаптивни и 2-степенни адаптивни дълги светлини (AHS)

Пътна помощ

Вероятността автомобил Lexus да получи повреда, която да осуети пътуването, е почти нищожна, но въпреки това Lexus предлага удобно луксозно решение и за тази ситуация. При нужда от помощ на пътя е достатъчно едно обаждане на 0800 15 111 – националния 24/7 телефон на Lexus и ще получите денонощно безплатна помощ на пътя в рамките на България или репатриране на Вашия автомобил до най-близкия от 15-те оторизирани сервиза на Toyota и Lexus в България.

СЕРВИЗ С ГРИЖА ЗА ВАС

Годините на опит с механичните компоненти и часове техническо обучение, правят нашите техници висококвалифицирани, а към това се добавя тяхната отдаденост към Lexus и тяхното задълбочено разбиране на всеки модел от гамата. С редовните инженерни и технологични инструктажи можете да бъдете сигурни, че знанията на нашите техници са винаги актуални и ненадминати.