1. Discover Lexus
  2. Crafted seat colour options
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

 Акценти На Седалките 

ЧЕРЕН

Вариантът в черно добавя нотка на безкраен стил, който перфектно допълва всяко настроение. Тапицерията е украсена като е използвана Изчислена арт перфорация, за да се постигне луксозна шарка от фини математически линии.

КОБАЛТОВО СИНЬО

Новата, ексклузивна трицветна шарка съчетава черно, синьо и светлосиво, за да създаде модерен и спортен интериор с усещане за простор. Тапицерията е украсена като е използвана Изчислена арт перфорация, за да се постигне луксозна шарка от фини математически линии.

ОХРА

Охрата извиква игриво винтидж усещане, което контрастира приятно с модерния вид на интериорния дизайн на новия Lexus UX. Тапицерията е украсена като е използвана Изчислена арт перфорация, за да се постигне луксозна шарка от фини математически линии.

МЛЕЧНОБЯЛО

Изберете цвят Млечнобяло, за да се насладите на топла атмосфера на посрещане всеки път, когато шофирате. Този приветстващ цветови нюанс излъчва елегантност и лукс. Тапицерията е украсена като е използвана Изчислена арт перфорация, за да се постигне луксозна шарка от фини математически линии.

БЯЛА ПЕПЕЛ

Тази изцяло нова монохромна цветна схема добавя блясък и чувство за дълбочина, създавайки приятна, ефирна околна среда към интериора на новия Lexus UX. Тапицерията е украсена като е използвана Изчислена арт перфорация, за да се постигне луксозна шарка от фини математически линии.